LiveBiz
Acest patinator execută un „dans irlandez” pe gheaţă: Câteva clipe mai târziu toată sala e în picioare

Acest patinator execută un „dans irlandez” pe gheaţă: Câteva clipe mai târziu toată sala e în picioare

LiveBiz » Sport » Acest patinator execută un „dans irlandez” pe gheaţă: Câteva clipe mai târziu toată sala e în picioare

Cum Jocurile Olimpice de iarnă tocmai şi-au făcut debutul, nu putem să nu ne ducem cu gândul la un sport incredibil care reuşeşte să ne încânte de fiecare dată: patinajul artistic. Graţia uimitoare a patinatorilor profesionişti şi elementele de mare dificultate pe care aceştia le aduc în prim plan ne fac inimile să tresalte cu fiecare reprezentaţie.

Jason Brown este un patinator de 23 de ani, originar din Los Angeles, Statele Unite. Până la această vârstă, el a adunat deja în palmaresul său nenumărate medalii, care i-au adus faima în lumea patinajului. Reprezentaţiile sale sunt de fiecare dată urmărite de un public numeros, care îşi arată aprecierea pentru minunatul talent cu care a fost înzestrat.

YouTube

Şi de această dată îl putem urmări pe Jason într-o reprezentaţie fără egal, în care îmbină deopotrivă patinajul artistic cu dansul irlandez. Dacă mai întâi coloana sonoră îi oferă posibilitatea de a aluneca pe luciul gheţii pentru a pune în practică elemente spectaculoase din patinajul artistic, totul ia apoi o turnură uimitoare.

Când ritmul muzicii se înteţeşte, Jason nu ezită să demonstreze tuturor că nu este doar un patinator desăvârşit, ci şi un mare iubitor al dansului irlandez. Singura diferenţă este că locul pantofilor specifici acestui dans sunt luaţi de patine, însă spectaculozitatea mişcărilor rămâne aceeaşi. Până la final, această versiune uluitoare de „Riverdance pe gheaţă” ridică publicul în picioare şi creează o atmosferă incendiară.

Ţi-a plăcut acest articol?