LiveBiz
Căţeluşa este găsită ascunzându-se de frică în garajul unui străin – era grav bolnavă şi tremura de frig

Căţeluşa este găsită ascunzându-se de frică în garajul unui străin – era grav bolnavă şi tremura de frig

LiveBiz » Animale » Căţeluşa este găsită ascunzându-se de frică în garajul unui străin – era grav bolnavă şi tremura de frig

Bolnavă şi neajutorată, o biată căţeluşă şi-a căutat disperată un refugiu, iar singurul loc sigur pe care l-a putut găsi a fost garajul cuiva. Stătea acolo tremurând pe nişte pături, încercând din răsputeri să se încălzească.

Fără pic de blană care să-i protejeze pielea, căţeluşa avea nevoie de ajutor imediat. Din fericire, persoana care deţinea casa şi garajul unde se adăpostise câinele a ştiut exact pe cine să sune.

Voluntarii de la Animal Aid Unlimited au sosit imediat la faţa locului. Aveau pregătită o pătură caldă cu care să o acopere. Totodată s-a dovedit a fi utilă şi pentru a o prinde, fiindcă patrupeda era extrem de speriată. Cu siguranţă nu a fost tratată niciodată cu bunătate de-a lungul vieţii sale.

Căţeluşa a primit numele Talia.

De îndată ce au transferat-o la centrul medical, aceasta a beneficiat de o examinare completă. În mod cu totul surprinzător, câinele, care până atunci era înspăimântat, s-a dovedit a fi deosebit de calm pe tot parcursul consultului medical.

Este oare posibil să fi înţeles că primeşte ajutorul de care avea atâta nevoie? Noi credem că da!

Salvatorii au început cu Talia un plan de tratament de o lună împotriva scabiei. A fost speriată? Uşurată? Probabil câte puţin din ambele. Apoi a venit timpul pentru prima dintre nenumăratele băi medicamentoase.

Puteţi vedea în imagini cât de slăbit era corpul Taliei, dar salvatorii au ştiut că malnutriţia ei va fi în curând un lucru din trecut.

S-au străduit din greu să-i câştige încrederea. Vorbindu-i cu mult calm şi mângâind-o, a însemnat mult pentru această căţeluşă curajoasă. În fiecare zi devenea mai puternică şi mai prietenoasă cu cei care o tratau cu multă blândeţe.

În doar câteva săptămâni, Talia s-a transformat într-un animal minunat:

O frumuseţe uimitoare care a început să dea din coadă cu mare viteză! Îi iubeşte enorm pe noii săi prieteni care au salvat-o, mai ales atunci când o alintă şi îi oferă săruturi.

Nu-i aşa că este minunată?

Din fericire, Talia a intrat în garajul potrivit, la momentul potrivit. Viaţa ei este acum pe drumul cel bun şi sănătatea sa se îmbunătăţeşte văzând cu ochii. Următorul pas: un cămin permanent şi o familie care să o iubească aşa cum merită!

Urmăriţi videoclipul de mai jos şi amintiţi-vă că niciun câine care a fost salvat nu este trist fără motiv, ci doar are o poveste de spus!

Distribuiţi această salvare minunată cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?