LiveBiz
Câinele abandonat găsit plângând lângă drum nu conteneşte să-i mulţumească femeii care l-a salvat

Câinele abandonat găsit plângând lângă drum nu conteneşte să-i mulţumească femeii care l-a salvat

LiveBiz » Animale » Câinele abandonat găsit plângând lângă drum nu conteneşte să-i mulţumească femeii care l-a salvat

Prea multe animale sunt tratate ca nişte gunoaie. Abandonul este uneori cel mai mic abuz asupra anumitor animale, după tot ceea ce au îndurat din partea proprietarilor.

Din păcate, chiar şi după ce au avut numai de suferit de pe urma oamenilor, micii noştri prieteni sunt prea afectuoşi şi îndrăgostiţi de proprietarii lor pentru a înceta să-i mai iubească…

Judy Obregon, de la Asociaţia „The Abandoned Ones”, conducea pe un drum izolat aflat într-o zonă recunoscută ca fiind locul preferat de mulţi pentru abandonul animalelor.

Acolo l-a întâlnit pe acest mic prieten cu patru picioare. Pe măsură ce se apropia de el, femeia l-a putut auzi pe bietul câine plângând.

Animalul era lipsit de vlagă, iar zgarda improvizată indica faptul că iniţial a fost legat de un stâlp sau de un gard, dar cumva, între timp, se eliberase.

Iar acum, aşa cum procedează orice patruped loial, stătea nemişcat, aşteptând ca proprietarii să vină să-l ia acasă.

Judy a luat câinele în braţe şi l-a dus la maşină pregătindu-se să plece. Dar tot ce-şi dorea acest patruped era să-i mulţumească salvatoarei sale şi a reuşit acest lucru oferindu-i o mulţime de sărutări. Cât de drăgălaş este acest câine!

Ţi-a plăcut acest articol?