LiveBiz
Dispărută fără urmă timp de 2 zile, o fetiţă se întoarce teafără acasă: Pitbull-ul său a protejat-o zi şi noapte

Dispărută fără urmă timp de 2 zile, o fetiţă se întoarce teafără acasă: Pitbull-ul său a protejat-o zi şi noapte

LiveBiz » Animale » Dispărută fără urmă timp de 2 zile, o fetiţă se întoarce teafără acasă: Pitbull-ul său a protejat-o zi şi noapte

În nenumărate familii există fel de fel de situaţii sociale care pot pune în pericol viaţa celor mai tineri membri. Charlee, în vârstă de 2 ani, a fost plasată în grija bunicii sale. Bucurându-se de câteva momente de linişte, aceasta a părăsit casa, lăsând-o pe fetiţă singură.

Charlee, probabil căutând-o pe bunica ei, a ieşit din casă şi câteva minute mai târziu a părăsit curtea, îndreptându-se într-o direcţie necunoscută. Dar cineva, simţind pericolul, a decis să o urmeze.

Charlee era la bunica ei când a dispărut: vecinii au văzut-o ieşind din casă şi luând-o pe o mică potecă spre pădure.

imagine: Beth Campbell / Facebook

Locuinţa femeii este situată la periferia oraşului, înconjurată de vegetaţie şi de foarte puţine case.

imagine: Beth Campbell / Facebook

Când a revenit şi a găsit casa goală, femeia a alertat imediat poliţia, raportând că nepoata ei de doi ani lipsea şi, împreună cu ea, câinele Pitbull. Un echipaj de poliţie s-a deplasat imediat la faţa locului, dar între timp oamenii se mobilizaseră în căutarea celei mici.

Împrejurimile ascundeau o mulţime de pericole pentru o fetiţă de doi ani: în trecut, au existat accidente cauzate de şerpii veninoşi din zonă şi de lacurile naturale existente în pădure. Trebuiau să o găsească pe Charlee cât mai curând posibil.

imagine: Beth Campbell / Facebook

Din păcate, în ciuda nenumăratelor ore petrecute în căutarea copilului, nicio urmă nu indică prezenţa fetiţei sau a câinelui. La două zile după dispariţia sa, mulţi au început să-şi piardă speranţa. Erau prea multe pericole cărora un copil atât de mic trebuia să le facă faţă.

Bunica se închisese în casă pentru a se ruga, când, de la fereastră, şi-a văzut Pitbull-ul ieşind din pădurea deasă. Charlee nu era cu el, dar ceva îi spunea că apariţia câinelui ar putea fi o primă veste bună.

imagine: Beth Campbell / Facebook

Femeia avea dreptate: nu departe, un vecin văzuse o fetiţă blondă purtând aceleaşi haine ca Charlee în ziua dispariţiei. Fetiţa avea o privire obosită, dar, per ansamblu, era în stare bună. Bărbatul a invitat-o la el în casă pentru a-i da un pahar cu apă şi a anunţat poliţia. Charlee se întorsese!

imagine: Beth Campbell / Facebook

În urma reconstituirii, poliţiştii şi bunica au descoperit că Pitbull-ul a protejat copilul în cele două zile de absenţă: cel mai probabil datorită lui, copilul a găsit calea de întoarcere şi nimeni nu poate exclude faptul că patrupedul a protejat-o de animalele periculoase care vieţuiesc în acea zonă.

Pitbull-ul se dovedise mereu un adevărat înger păzitor al lui Charlee, dar nimeni nu şi-ar fi imaginat că va merge atât de departe: pentru Charlee, această experienţă va rămâne doar o vagă amintire, dar toţi îşi vor aminti mereu de Pitbull-ul curajos care a ştiut să o aducă pe fetiţă acasă în siguranţă!

Ţi-a plăcut acest articol?