LiveBiz
Fiul îşi ia mama de mână când melodia lor preferată începe – Priviţi dansul care a devenit viral pe Internet

Fiul îşi ia mama de mână când melodia lor preferată începe – Priviţi dansul care a devenit viral pe Internet

LiveBiz » Spectacol » Fiul îşi ia mama de mână când melodia lor preferată începe – Priviţi dansul care a devenit viral pe Internet

La un moment dat de-a lungul vieţii mulţi dintre noi avem probleme cu somnul, dar modul în care încercăm să rezolvăm acest lucru este deosebit de important. În timp ce unii citesc sau ascultă muzică încercând să adoarmă, alţii în ultimă instanţă trebuie să recurgă la pastile.

Însă o mamă şi fiul ei au o modalitate mult mai bună de a combate insomnia, reuşind totodată să aducă zâmbetul pe buzele a milioane de oameni.

Descoperiţi mai jos ce au pus aceştia la cale:

Lance dansează cu mama sa, Lucy, încă de pe vremea când băiatul a început să meargă pe propriile picioare, iar ea i-a transmis acestuia în mod clar toată dragostea sa pentru muzică şi dans.

Youtube

Deci, când Lucy s-a plâns într-o noapte că nu poate dormi, Lance a ştiut imediat cum să-i vindece insomnia. Iar melodia lui Megan Trainor, „Dear Husband”, s-a dovedit a fi fundalul perfect pentru un dans memorabil mamă-fiu.

Cei doi execută unele mişcări de dans, spre bucuria fiicei lui Lance, în timp ce un alt membru al familiei surprinde pe cameră întreaga scenă!

Nu numai că se mişcă de minune, dar cei doi au o mimică de tot hazul! La jumătatea melodiei, Lucy se întoarce spre cameră şi spune că asta se întâmplă când oamenii nu pot dormi în Louisiana.

YouTube

La numai câteva minute după ce videoclipul a fost publicat online, acesta avea deja milioane de vizualizări şi fusese distribuit de mii de oameni care au găsit dansul celor doi de-a dreptul delicios.

Este evident pentru oricine cât de fericită este Lucy că dansează cu fiul ei, iar Lance este cu atât mai bucuros că poate să-i fie alături mamei sale.

YouTube

Urmăriţi acest moment nepreţuit mamă-fiu în videoclipul de mai jos:

Distribuiţi acest videoclip adorabil cu familia şi prietenii !

Ţi-a plăcut acest articol?