LiveBiz
Coafeza observă o pată ciudată la rădăcina părului clientei sale – apoi medicii sunt uimiţi de descoperirea din spital

Coafeza observă o pată ciudată la rădăcina părului clientei sale – apoi medicii sunt uimiţi de descoperirea din spital

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Coafeza observă o pată ciudată la rădăcina părului clientei sale – apoi medicii sunt uimiţi de descoperirea din spital

Când Eileen Corey şi-a vizitat coafeza, aceasta nu a avut parte doar de o nouă tunsoare. Femeia a descoperit ceva care îi punea viaţa în pericol clientei sale.

Această poveste demonstrează cu adevărat cât de important este să acordaţi atenţie sfaturilor venite din partea altor oameni în privinţa sănătăţii!

Timp de mai mulţi ani, Eileen a lucrat ca reporter al redacţiei sănătate pentru postul de televiziune WKYC din Cleveland, Statele Unite ale Americii.

Dar chiar şi experţii în domeniul sănătăţii se pot îmbolnăvi – şi pentru Eileen, lucrurile s-ar fi putut înrăutăţi semnificativ dacă nu ar fi intervenit coafeza ei.

Eileen frecventa salonul de coafură al stilistei Kari Phillips de mai bine de 15 ani.

YouTube

„Acest lucru nu pare în regulă”

Fireşte, cele două femei au dezvoltat treptat o frumoasă prietenie, drept urmare atunci când Kari a observat ceva ciudat în timpul uneia dintre vizitele clientei sale, ea nu a ezitat să îi spună.

Coafeza descoperise o pată maronie pe scalpul lui Eileen, care nu era acolo cu o lună în urmă.

„Ţi-am putut vedea aproape tot scalpul”, a declarat Kari pentru WKYC Channel 3. „Pata nu arată deloc bine şi nu-mi amintesc să o mai fi văzut până acum. Vreau în mod clar să mergi la dermatolog ca să arunce o privire”, i-a spus ea lui Eileen.

YouTube

Eileen a urmat sfatul coafezei sale, programându-se la un medic specialist – şi bine a făcut. Doctorul a cerut imediat o biopsie în urma căreia s-a descoperit că Eileen avea melanom.

„N-aş fi putut observa asta. N-aş fi simţit-o, pentru că nu era inflamată. Nu era nimic de văzut”, a declarat ea pentru WKYC Channel 3.

Mulţumită coafezei, melanomul a fost detectat în stadiu incipient, fiind încă la nivelul pielii. Prin urmare, a fost eliminat fără a necesita un tratament ulterior.

Eileen mărturiseşte că va fi mereu recunoscătoare ochiului atent al coafezei sale şi că de acum înainte se va proteja cu atenţie de razele soarelui – un sfat pe care ar trebui să-l aplicăm cu toţii!

Distribuiţi tuturor acest articol pentru a creşte gradul de conştientizare cu privire la melanom şi pericolele cancerului de piele.