LiveBiz
Camera de supraveghere surprinde cele 10 ore pe care le-a petrecut un câine așteptându-și proprietara la fereastră

Camera de supraveghere surprinde cele 10 ore pe care le-a petrecut un câine așteptându-și proprietara la fereastră

LiveBiz » Animale » Camera de supraveghere surprinde cele 10 ore pe care le-a petrecut un câine așteptându-și proprietara la fereastră

Pentru toţi acei oameni care trăiesc alături de un animal de companie, nu există nimic mai bun decât să vină acasă şi să-şi găsească prietenii cu patru picioare pregătiţi să-i primească cu cele mai dulci sărutări şi salturi de bucurie.

Cu toate acestea, există ceva la care adesea evităm ne gândim şi uităm cât de mult sunt afectate animalele de companie care îşi petrec multe ore din zi complet singure, întrebându-se, probabil, ce se întâmplă cu proprietarii lor de nu mai ajung acasă.

Orele lungi de aşteptare le pot provoca multă suferinţă câinilor. Unii arată acest lucru distrugând pernele sau canapele. Alţii pur şi simplu îşi petrec întreaga zi uitându-se pe fereastră cu mare tristeţe şi aşteptând ca oamenii lor să se întoarcă în orice moment.

Acesta este şi cazul unui căţeluş din China numit Pi Dan. Într-o zi, proprietara sa a decis să arunce o privire asupra înregistrărilor de pe sistemul de securitate şi ceea ce a văzut i-a frânt literalmente inima.

Doamna Zhang, proprietara frumosului Border Collie, este plecată în timpul orelor de lucru. Asta înseamnă că este nevoită să-şi petreacă o mare parte a zilei departe de casă şi numai după-amiaza târziu îşi poate revedea animalul de companie.

După câţiva ani alături de căţeluşul ei, a crezut că acesta s-a obişnuit. Din păcate, camerele au dezvăluit faptul că patrupedul îşi petrece ore întregi stând practic nemişcat în faţa ferestrei.

„Mi-a frânt inima să văd acele filmări. Nu vreau să îl las singur atât de mult, dar nu am altă opţiune”, mărturiseşte Zhang.

În videoclip, puteţi vedea că femeia pleacă în zori. Pi Dan se duce imediat la fereastră. Oricine ar crede că vrea pur şi simplu să-şi vadă proprietarul plecat; dar căţelul abia se mişcă şi rămâne într-o poziţie de aşteptare timp de mai multe ore.

Spre sfârşitul după-amiezii începe să se întunece, dar câinele loial rămâne alert la fereastră, convins că iubita sa prietenă va sosi în curând.

În cele din urmă, câinele simte prezenţa femeii şi se îndreaptă spre uşă cu viteză maximă. După atâta aşteptare, Pi Dan îşi recapătă bucuria şi dă energic din coadă. Câinele începe să sară pentru a-şi saluta stăpâna cu toată dragostea din lume.

Vă invităm să urmăriţi ceea ce se întâmplă în videoclipul de mai jos:

„În timpul sărbătorilor şi în weekend-uri, încerc să-l duc peste tot şi să recuperez timpul pierdut. Mă doare sufletul să ştiu că atunci când lucrez el petrece atât de multe ore aşteptându-mă”, a conchis Zhang.

Ţi-a plăcut acest articol?