LiveBiz
Zile la rând o pisică a tot venit să-l întâlnească la cafenea: în cele din urmă ea decide să-l urmeze acasă

Zile la rând o pisică a tot venit să-l întâlnească la cafenea: în cele din urmă ea decide să-l urmeze acasă

LiveBiz » Animale » Zile la rând o pisică a tot venit să-l întâlnească la cafenea: în cele din urmă ea decide să-l urmeze acasă

Momentele petrecute în compania unui animal sunt cu siguranţă experienţe pline de emoţii, amintiri şi afecţiune. Un câine sau o pisică, de exemplu, pot deveni prieteni în care să avem încredere pe viaţă şi care să ne umple o parte din timp. Tineri şi bătrâni deopotrivă abia aşteaptă să adopte un animal, iar atunci când au ocazia, nu ezită să salveze un suflet de la ananghie. Cu toate acestea, povestea lui Basil Akwan este unică şi are drept protagonist o pisică a străzii.

Tânărul merge la o cafenea din cartier aproape în fiecare zi, nu numai pentru a bea o cafea şi a se relaxa, ci şi pentru a lucra la computer. De fiecare dată când se aşeza la masă, o pisicuţă prietenoasă îi arunca o privire şi se întindea lângă el căutând puţină afecţiune. Între o mângâiere şi o crochetă, cei doi au devenit inseparabili, dar adevăratul pas înainte a fost făcut de către pisică, când a decis pur şi simplu să-l urmeze pe tânăr acasă.

Basil este un tânăr care locuieşte în oraşul Salmiya, Kuweit, şi este un client obişnuit al unei cafenele locale. Este adevărat, poate, frecventând întotdeauna acelaşi loc, ne-am aştepta să ne facem cunoştinţe mai devreme sau mai târziu, dar Basil nu şi-a imaginat niciodată că va cunoaşte o prietenă cu totul specială: Sophie, o pisică vagaboandă în căutare de atenţie care, evident, îl observase de ceva timp pe tânăr. Pisica prietenoasă mergea adesea la masa lui, de fiecare dată când Basil se oprea pentru a savura o cafea sau pentru a lucra la laptop şi îi atrăgea atenţia cu o mulţime de miorlăituri. După ce a văzut că pisica se apropia de el de fiecare dată în acelaşi mod, Basil a început să-i aducă nişte crochete – un mic cadou pentru care pisica îi mulţumea gudurându-se şi torcând în braţele sale. Apoi, într-o zi, s-a întâmplat ceva „incredibil”: pisica l-a urmat pe Basil până la maşină şi s-a strecurat în interior fără nicio reţinere.

Era clar că Sophie îl alesese pe Basil drept „omul ei preferat” şi că nu dorea altceva decât să-şi împartă restul timpului cu el. Basil mai ştia că Sophie era o pisică fără stăpân şi că nu avea familie, aşa că nu a ezitat să o ia cu el. Evident, sosirea lui Sophie în viaţa lui Basil a însemnat bucurie infinită şi tandreţe în fiecare moment al zilei! Pe Instagram, tânărul a împărtăşit un videoclip cu el şi Sophie, un rezumat al celor mai importante momente pe care le-au trăit împreună până la sosirea oficială acasă. Basil încheie videoclipul cu un mesaj pe care am vrea să-l transmitem tuturor: adoptaţi animale, nu le cumpăraţi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nepeta.fr (@nepeta.fr)

Ţi-a plăcut acest articol?