LiveBiz
Acest câine a „adoptat” 7 pisoi şi are grijă de ei de parcă ar fi tatăl lor

Acest câine a „adoptat” 7 pisoi şi are grijă de ei de parcă ar fi tatăl lor

LiveBiz » Animale » Acest câine a „adoptat” 7 pisoi şi are grijă de ei de parcă ar fi tatăl lor

Când privim către prietenii noştri cu patru picioare, nu este ceva neobişnuit să observăm că afecţiunea, empatia şi solidaritatea lor se manifestă adesea în forme cu adevărat pure şi sincere, chiar şi în rândul exemplarelor din specii total diferite.

Câinii şi pisicile, de exemplu, sunt consideraţi în mod tradiţional „duşmani”, totuşi acest lucru nu este întotdeauna valabil. Dimpotrivă, există destul de multe cazuri în care două sau mai multe animale se pot înţelege, ca şi când nu ar exista diferenţe de niciun fel.

Povestea pisicii şi a câinelui pe care o veţi citi mai jos este un exemplu perfect în acest sens:

imagine: oowth/Imgur

Mulţi ani, pisica Terra a fost o hoinară şi a trăit cu siguranţă o viaţă dificilă. Într-o zi, însă, a avut norocul să o întâlnească pe Regina, care a avut grijă de ea adoptând-o şi oferindu-i dragoste şi adăpost în casa ei. La numai 2 luni de când a fost adoptată, felina a început să prezinte simptome clare ale unei sarcini în curs de dezvoltare.

imagine: oowth/Imgur

Deci, în mod neaşteptat pentru noii ei stăpâni, Terra a adus pe lume 7 pui. Pisica şi micuţii ei, totuşi, nu erau singurele animale de companie din casă. Archer şi Zoe sunt cei doi câini minunaţi ai Reginei care trăiesc sub acelaşi acoperiş cu noii veniţi. În mod neaşteptat, Archer a început imediat să arate un mare interes faţă de puii nou-născuţi.

Cu o oarecare teamă, Regina a lăsat câinele să se apropie de cei mici şi, în ciuda tuturor temerilor, intenţiile sale s-au dovedit curând de bun augur. De fapt, câinele hotărâse să devină tatăl adoptiv al pisoilor. Archer a fost dispus din acel moment să ajute mama-pisică să-i crească şi să-i îngrijească.

imagine: oowth/Imgur

Archer îmbrăţişează pisoii, îi spală şi nu-i pierde din vedere nici măcar o clipă. Nu face niciun exces, iar pentru ei, el este un adevărat „bodyguard”. Toate acestea se întâmplă sub sub privirile atente ale Terrei, care este cu adevărat fericită că poate conta pe protecţia şi afecţiunea unuia dintre câinii casei.

imagine: oowth/Imgur

Dragostea pe care acest animal ştie să le-o ofere pisoilor, în ciuda faptului că este dintr-o specie total diferită, este poate mai mare decât ceea ce ar primi de la un tată „adevărat”. Privindu-l, nu putem să nu fim impresionaţi de cât de multă grijă acordă Archer rolului său patern. În plus faţă de rutina de mângâieri, alinturi şi spălat, el încearcă şi să distreze pisoii, luându-i în gură şi purtându-i prin casă.

imagine: oowth/Imgur

De-a lungul timpului, probabil şi datorită dragostei paterne a acestui câine special, puii pisicii Terra au crescut puternici şi sănătoşi. Este cu adevărat o poveste captivantă, care demonstrează modul în care dragostea poate depăşi chiar şi bariera dintre specii: de la animale ca acestea ar trebui să ne inspirăm întotdeauna!

Ţi-a plăcut acest articol?