LiveBiz
Doi soți vârstnici sunt evacuați după ce nepotul i-a înșelat și le-a vândut casa

Doi soți vârstnici sunt evacuați după ce nepotul i-a înșelat și le-a vândut casa

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Doi soți vârstnici sunt evacuați după ce nepotul i-a înșelat și le-a vândut casa

În familie ar trebui să fim înconjuraţi de oameni pe care putem conta întotdeauna pentru ajutor, afecţiune, sprijin şi îngrijire, mai ales în momentele dificile. Dar, din păcate, mulţi au aflat pe propria piele ca nu mereu lucrurile sunt atât de evidente.

Episoade dificile, precum cel ce urmează să vi-l prezentăm mai jos, dovedesc şi evidenţiază comportamentul cu adevărat laş şi crud pe care l-a a avut un nepot faţă de bunicii săi.

Inside Edition / YouTube

Hank şi Helen (88 şi 87 de ani) locuiau în casa lor din California de 56 de ani. Într-o zi, vecinul lor le-a spus că le-a văzut casa pusă la vânzare pe internet, întrebându-i dacă vor cumva să se mute. Inutil de descris uimirea cuplului, şocat la propriu când a aflat că nepotul a scos proprietatea la vânzare fără ştirea lor şi fără niciun drept.

Nu a fost nevoie de prea multe investigaţii pentru a afla că nepotul aranjase să vândă casa bunicilor, înşelându-i cu documente pe care i-a făcut să le semneze sub pretextul că sunt hârtii necesare pentru un împrumut bancar. Nepotul a fost foarte convingător la momentul semnării, asigurându-şi bunicii că nu fac nimic compromiţător şi că va avea chiar el grijă de ei financiar.

Inside Edition / YouTube

Cu toate acestea, realitatea a fost cu totul alta, deoarece cei doi bătrâni înşelaţi au primit notificări de evacuare din cauza anumitor împrumuturi luate de nepotul lor după ce ipotecase proprietatea. Cuplul a fost nevoit să se mute împreună cu fiica lor, iar vecinul, care îi anunţase iniţial de situaţie, a organizat o strângere de fonduri online pentru cei doi oameni în vârstă, care a avut un mare succes.

Inside Edition / YouTube

Din păcate, câteva luni mai târziu, Hank a decedat. Generozitatea oamenilor a făcut totuşi posibil ca soţia sa să nu ajungă pe străzi şi fără bani, în ciuda răutăţii şi egoismului nepotului care le pusese amândurora într-un mod grav truda de o viaţă în pericol.

Ţi-a plăcut acest articol?