LiveBiz
Poliţistul eliberează câinele blocat în copertină – dar nu se aştepta la adorabilul „mulţumesc” de la final

Poliţistul eliberează câinele blocat în copertină – dar nu se aştepta la adorabilul „mulţumesc” de la final

LiveBiz » Animale » Poliţistul eliberează câinele blocat în copertină – dar nu se aştepta la adorabilul „mulţumesc” de la final

Deşi nu sunt mulţi care să fie dispuşi să facă aşa ceva, e bine de ştiut că printr-un simplu gest putem schimba viaţa unui suflet nevinovat, iar acest lucru este pe cât de frumos, pe atât de emoţionant. Ceea ce a reuşit să facă protagonistul următoarelor imagini, cu siguranţă ne poate servi drept exemplu pe viitor.

Un videoclip postat de poliţia chiliană pe Twitter, în care un ofiţer salvează un biet câine ce rămăsese captiv într-o copertină, a atras atenţia a sute de mii de utilizatori de pe Internet.

În imaginile filmate, poliţistul Giovanni Domke poate fi văzut sărind poarta unei case şi odată ajuns în curte, taie materialul care îl ţinea captiv pe animalul ce încerca disperat să se elibereze.

Apoi animalul îi dă o „îmbrăţişare” poliţistului, vrând să-i mulţumească pentru că este în sfârşit liber. Incidentul s-a petrecut în San Felipe, o comună situată în centrul statului Chile.

Ofiţerul de poliţie a declarat că a primit un apel din partea vecinilor, informându-l despre acest caz. „Nu ştiam cum va reacţiona”, povesteşte poliţistul Domke.

Când s-a văzut liber, „m-a îmbrăţişat cu multă afecţiune”, îşi aminteşte bărbatul. „Am decis să răspund la îmbrăţişare pentru că iubesc animalele, în special câinii”,  a declarat el pentru portalul 24horas.cl.

Câinele nu a fost rănit în incident.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?