LiveBiz
Câinelui vagabond care trăia pe străzi nu-i vine să creadă că familia sa l-a găsit în cele din urmă

Câinelui vagabond care trăia pe străzi nu-i vine să creadă că familia sa l-a găsit în cele din urmă

LiveBiz » Animale » Câinelui vagabond care trăia pe străzi nu-i vine să creadă că familia sa l-a găsit în cele din urmă

Acum trei luni, când acest câine adorabil pe nume Leo a dispărut de acasă, familia lui a fost devastată. Au căutat neobosiţi după orice indiciu care să-i conducă la câinele lor iubit, dar totul a fost în zadar.

Apoi totul a luat o turnură neaşteptată…

Săptămâna trecută, Sertãç Araç, fiul proprietarului lui Leo, se afla într-un oraş vecin, la aproximativ 100 de kilometri distanţă de casă, când o figură cunoscută i-a atras atenţia – un câine care arăta foarte asemănător cu animalul de companie dispărut ale părinţilor săi.

Patrupedul, aparent pierdut, stătea în faţa unei cafenele, fiind extrem de afectat din cauza vieţii de pe străzi.

„I-am făcut o poză şi am trimis-o părinţilor mei.” – a declarat Araç, recunoscând că era puţin probabil ca acesta să fie câinele lor având în vedere distanţa. „Aveam mari dubii”.

Sperând din tot sufletul ca acel patruped să fie într-adevăr Leo, părinţii lui Araç au decis să pornească imediat la drum pentru a se convinge singuri.

Şi ţinând cont de ceea ce s-a întâmplat în continuare, după cum veţi vedea şi în videoclipul de mai jos, toate bănuielile lor au fost în scurt timp spulberate:

 

Bu aile Leo’ya (Sokak köpeği) Zonguldak’ta bakıyor. Köpek bir gün kayboluyor. Aile, bayram için Bartın’a gidiyor. Bir kişi Leo’yu Bartın sokaklarında görmüş olabileceğini söylüyor. Sonrasını izliyorsunuz…

Posted by İŞSİZLER on Monday, June 10, 2019

Leo şi-a recunoscut imediat familia. Şi după luni întregi petrecute pe străzi, a sărit în sus de bucurie să fie găsit în cele din urmă.

„Când Leo ne-a văzut, nu-i venea să creadă ce noroc a dat peste el, iar noi am fost extrem de fericiţi”, a spus Araç.

Câinele rătăcit în sfârşit mergea acasă.

Leo este acum înapoi acolo unde îi este locul, înconjurat de dragostea familiei sale.

Finalul poveştii lui Leo este cu siguranţă unul fericit, dar în acelaşi timp ridică şi unele semne de întrebare. Din păcate, în perioada în care Leo a dispărut, familia Araç i-a pierdut şi pe ceilalţi doi câini. Oamenii suspectează că este vorba despre un hoţ de câini, care acţionează în regiunea lor. Dar, după recuperarea miraculoasă a lui Leo, familia nu a renunţat să spere că îi va găsi şi pe ceilalţi patrupezi.

“Suntem atât de bucuroşi că Leo este din nou acasă. Mă voi uita cu atenţie pe oriunde merg cu speranţa că îi vom găsi [pe ceilalţi doi câini]. “- mărturiseşte Sertaç. “Părinţii mei vor continua căutările atâta timp cât vor putea, deoarece ei îi consideră ca şi propriii lor copii şi îi iubesc nespus de mult. “

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?