LiveBiz
Poliţiştii aud lătratul câinelui din lanul de porumb, urmăresc sunetul şi găsesc fetiţa în vârstă de 3 ani dispărută

Poliţiştii aud lătratul câinelui din lanul de porumb, urmăresc sunetul şi găsesc fetiţa în vârstă de 3 ani dispărută

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Poliţiştii aud lătratul câinelui din lanul de porumb, urmăresc sunetul şi găsesc fetiţa în vârstă de 3 ani dispărută

Momentul în care îţi dai seama că unul dintre copiii tăi lipseşte trebuie să fie unul dintre cele mai înspăimântătoare lucruri din lume.

Ca părinte, primele instincte sunt să-ţi iubeşti şi să-ţi protejezi copilul cu orice preţ, aşa că atunci când dispare şi nu poţi face nimic pentru a remedia situaţia, nu va trece mult timp până când ajungi să te panichezi.

Timberlyn Merritt este o mamă casnică extrem de ocupată cu treburile gospodăriei. Fiica ei de trei ani, Remy, este foarte activă, iar Yorkie-ul de un an nu o lasă niciodată nesupravegheată.

Dar când fiica lui Timberlyn Merritt a dispărut, femeia din Missouri a intrat în stare şoc. Totul s-a petrecut atât de repede, încât mamei i-au trebuit secunde bune pentru a înţelege ce s-a întâmplat.

Fetiţa ei dispăruse fără urmă şi nu numai că afară se întuneca, dar Timberlyn şi familia ei locuiesc lângă un lan de porumb întins pe o suprafaţă destul de mare ceea ce complica şi mai mult lucrurile…

Timberlyn a reacţionat ca majoritatea celor care şi-au pierdut copilul – avea pulsul crescut şi inima parcă voia cu tot dinadinsul să îi iasă din piept.

După ce şi-a dat seama de absenţa fetiţei, mama lui Remy a căutat-o – însă când a văzut că nu dă de urma copilului, ea a contactat imediat poliţia.

ABC News

A sunat la numărul unic de urgenţă pentru a anunţa dispariţia fiicei sale, apoi a început să caute prin lanul de porumb, strigându-şi fiica pe nume până când a simţit că rămâne fără voce

„Treceam de pe un rând pe altul şi strigam, ‘Remy! Remy! Remy!’”, îşi aminteşte Timberlyn.

Mama disperată a fost de părere că Remy trebuie să-l fi urmărit pe Heath, câinele Yorkie, prin lanul de porumb.

Youtube / Inside Edition

„Nu o putem găsi nicăieri”, i-a transmis Timberlyn, operatoarei, în timpul apelulului emoţional.

Din fericire, mama nu era singură în încercarea disperată de a-şi găsi fiica.

La aflarea veştii legate de dispariţia lui Remy, toţi cei din comunitate şi-au oferit ajutorul. Mai mult de 140 de persoane au iniţiat o acţiune impresionantă pentru găsirea fetiţei dispărute.

Youtube / Inside Edition

Într-un interviu acordat postului ABC News, Clark Parrot, ofiţer în cadrul Missouri State Highway Patrol, a explicat:

„Aici toată lumea se cunoaşte cu toată lumea şi atunci când auzi că unul dintre vecini are necazuri, fie că îl cunoşti sau nu, te opreşti din ceea ce faci şi mergi să îl ajuţi.”

Voluntari şi ofiţeri de poliţie, un elicopter de căutare şi salvare, un radar cu infraroşii şi câini specializaţi în misiuni de salvare au căutat peste tot întreaga noapte… fără niciun succes.

Dis-de-dimineaţă căutările au fost reluate – la 12 ore de la dispariţia fetiţei. Se întâmplă destul de rar ca oamenii să dispară mai mult de o zi şi aproape 75% dintre aceştia sunt găsiţi în decursul a 24 de ore.

Youtube / Inside Edition

Cu cât orele se scurg, cu atât şansele de a reveni acasă în siguranţă se diminuează, mai ales dacă vorbim despre bătrâni sau copii. Poliţia spune întotdeauna că primele 72 de ore sunt critice.

Din fericire, în toiul căutărilor după Remy, a avut loc un progres atunci când unul dintre câinii K-9 a început să latre.

Şi de undeva dintre tulpinile de porumb de peste 1 metru înălţime, la o distanţă de aproape 1 km faţă de casa lui Remy, a răsunat un lătrat ceva mai slab…

În spatele silozurilor de cereale, la 1 kilometru de casa ei, Remy a fost găsită dormind şi avându-l pe câinele ei Heath chiar lângă ea.

MSHP Troop E/Twitter

Extrem de bucuroasă, mama a lăsat-o pe Remy să fie controlată de un doctor, care a confirmat că fetiţa este bine, în ciuda unor muşcături de ţânţari.

Era destul de epuizată şi a durat ceva până să poată bea lichide. Avea o mulţime de umflături pe braţe şi picioare şi era deshidratată, dar în rest era perfect sănătoasă şi a putut merge împreună cu mama ei direct acasă.

Curând, s-a aflat că Heath, câinele familiei, o însoţise pe Remy în aventura ei nocturnă în lanul de porumb şi că a rămas tot timpul lângă ea.

Când Heath a auzit lătratul câinelui K9, el i-a răspuns în felul lui. Ce s-ar fi întâmplat dacă patrupedul nu alerta salvatorii? E greu de spus!

Missouri State Highway Patrol

Remy a recunoscut că nu i-a fost frică, deoarece Heath a fost tot timpul lângă ea. „Dacă nu ar fi fost el, cred că aş fi fost tare speriată”, a declarat fetiţa, reporterilor.

Câinii sunt cu adevărat cei mai buni prieteni ai omului şi parteneri de încredere!

Văzând astfel de poveşti ne punem întrebarea de ce oamenii cred că este o idee bună să-şi abuzeze sau să-şi abandoneze prietenii cu blană! Iubirea şi loialitatea necondiţionată pe care ni le oferă sunt impresionante, în ciuda faptului că sunt deseori traumatizaţi!

Ei nu stau niciodată pe gânduri, acţionează doar din instinct şi dragoste, aşa cum a dovedit-o şi acest mic căţel.

Ar fi bine ca fiecare om să înţeleagă aceste lucruri! Mulţumim Heath pentru tot ceea ce ai făcut pentru această fetiţă! Ce familie norocoasă!

Ţi-a plăcut acest articol?