LiveBiz
Băieţelul plânge de bucurie atunci când primeşte căţelul mult dorit de la bunica lui

Băieţelul plânge de bucurie atunci când primeşte căţelul mult dorit de la bunica lui

LiveBiz » Animale » Băieţelul plânge de bucurie atunci când primeşte căţelul mult dorit de la bunica lui

Xander Mellor este un băiat de 6 ani, vesel, cu ochi strălucitori, din Springfield, Illinois, care a economisit în ultimele 18 luni pentru a cumpăra un căţeluş.

Ori de câte ori Natalie Ellenburg, mama lui, se întorcea de la serviciu, el îi cerea politicos să îi schimbe măruntul şi punea cu sârguinţă bancnotele în borcanul de economii.

Xander chiar a încetat să mai cheltuiască bani pe dulciuri şi jucării, pentru că îşi dorea cu disperare un căţeluş doar pentru el. Când bunicii săi au auzit de efortul băiatului, au decis să-i facă o vizită frumosului lor nepot, ocazie cu care să-i îndeplinească dorinţa!

În videoclipul de mai jos, îl vedem pe Xander ieşind fericit din casă în momentul în care vede maşina bunicilor. În timp ce merge într-un mod amuzant spre portiera autoturismului pentru a-i întâmpina, bunica îi cere să închidă ochii şi să întindă mâinile pentru a primi „cadoul”. Băiatul zâmbeşte fericit în timp ce aşteaptă surpriza bunicii, dar imediat ochii lui se deschid într-o uimire totală observând un căţeluş adorabil aşezat în braţe!

Xander încearcă să-i zâmbească recunoscător bunicii, dar nu-şi poate stăpâni emoţiile. Copilul începe să plângă cu lacrimi de fericire în timp ce îşi ţine la piept căţeluşul mult iubit.

Îi dorim lui Xander mulţi ani de bucurii şi aventuri în compania prietenului său blănos!

În videoclipul de mai jos puteţi vedea reacţia băiatului:

Ţi-a plăcut acest articol?