LiveBiz
Băieţelul ciopârţeşte părul surorii sale mai mici: frizerul transformă accidentul într-o tunsoare adorabilă

Băieţelul ciopârţeşte părul surorii sale mai mici: frizerul transformă accidentul într-o tunsoare adorabilă

LiveBiz » Familie » Băieţelul ciopârţeşte părul surorii sale mai mici: frizerul transformă accidentul într-o tunsoare adorabilă

Când ai copii mici, obiectele ascuţite, detergenţii, substanţele inflamabile sau brichetele pot deveni periculoase. Din fericire, însă, aceste accidente domestice nu iau proporţii dramatice.

Într-adevăr, se întâmplă ca incidentele în cauză să ajungă să dea naştere unor circumstanţe hazlii, sau unor mici necazuri care vor rămâne memorabile pentru părinţii lor şi nu numai…

Imagine: Jen Bullock / Facebook

Breana Naylor locuieşte în Ohio, SUA şi este fericita mamă a doi copii frumoşi: un băiat de 3 ani pe nume Colt şi o fetiţă de 2 ani pe nume Kimber. Într-o după-amiază se afla în altă cameră, făcându-şi treburile obişnuite; copiii erau în camerele lor, jucându-se, sau cel puţin asta credea ea. Deodată a observat că atmosfera devenise ciudat de calmă, poate prea calmă! A urcat la etaj să verifice ce se întâmplă şi i-a găsit ascunşi într-un dulap, în spatele hainelor sale.

Imagine: Jen Bullock / Facebook

Cel mai în vârstă stătea cu o foarfecă în mână şi îi tundea părul celei mici! Aceasta din urmă stătea liniştită de parcă ar fi fost perfect de acord cu ceea ce se întâmplă. Orice părinte pus în faţa unei asemenea scene ar fi ţipat îngrozit. Strigătele şi mustrările ar fi curs în valuri, pentru a le atrage atenţia celor mici în legătură cu riscul la care s-au expus.

Imagine: Jen Bullock / Facebook

Pe de altă parte, Breana, văzând podoabă capilară „ciopârtita” al lui Kimber şi gestul inocent al lui Colt, a izbucnit pur şi simplu în râs. Reacţia soţului la aflarea veştii a fost diferită, el supărându-se foarte tare. Dar ca o mamă bună, ea s-a gândit să procedeze într-un mod ingenios.

Mama a contactat-o ​​pe buna ei prietenă, Jen, de profesie stilist, şi a chemat-o acasă pentru o intervenţie de urgenţă. O oră mai târziu femeia suna deja la soneria casei lui Naylor. După ce a trecut peste primul şoc şi hohotele de râs ce au urmat, a început să lucreze, reuşind într-un final să creeze o tunsoare pe măsură.

Imagine: Jen Bullock / Facebook

Rezultatul a fost fabulos! Coafura lui Kimber oglindea exact personalitatea ei adorabilă. Breana a postat imaginile pe Facebook, primind o mulţime de comentarii pozitive şi aprecieri. Bineînţeles, ea a clarificat faptul că povestea nu s-a încheiat doar cu multe zâmbete, ci şi cu o „tunsoare de excepţie”.

La final, mama i-a luat deoparte pe cei doi copii şi le-a explicat calm că ceea ce făcuseră era periculos şi că nu ar trebui să se mai întâmple niciodată. Din fericire, rezultatul a fost peste aşteptări: chiar şi dintr-o situaţie negativă, poate ieşi ceva bun!

Ţi-a plăcut acest articol?