LiveBiz
Nepotul lui Elvis Presley a crescut – acum el seamănă izbitor cu bunicul său, Regele Rock ‘n’ Roll-ului

Nepotul lui Elvis Presley a crescut – acum el seamănă izbitor cu bunicul său, Regele Rock ‘n’ Roll-ului

LiveBiz » Familie » Nepotul lui Elvis Presley a crescut – acum el seamănă izbitor cu bunicul său, Regele Rock ‘n’ Roll-ului

Regele Rock ‘n’ Roll-ului a rămas în memoria omenirii pentru hiturile pe care le-a compus. O lume întreagă încă ascultă muzica magică a Regelui.

Pentru unii dintre cei mai împătimiţi fani, acesta continuă să fie o fascinaţie a trecutului sau chiar un mod de viaţă. Unii adepţi ai conspiraţiei chiar cred că Elvis nu a murit, ci mai degrabă trăieşte.

Există persoane care susţin ca Elvis este încă în viaţă şi din când în când oamenii îl „văd” pe Regele Rock ‘n’ Roll-ului în benzinării, prin magazine sau chiar pe stradă.

Melodiile lui Elvis Presley au rămas în inimile multor iubitori de muzică pentru sensibilitatea lor aparte, dar şi pentru stările emoţionale nepreţuite pe care acestea le transmit tuturor. Vocea inconfundabilă a marelui Rege al Rock ‘n’ Roll-ului a fermecat iremediabil o lume întreagă.

Instagram – Elvis

Moştenirea muzicală pe care acesta ne-a lăsat-o va dăinui peste timp şi va fi mereu o minunată sursă de inspiraţie.

De-a lungul anilor, mai multe persoane au pretins că sunt fiii sau fiicele Regelui, ca rezultat al unor aventuri clandestine.

Instagram – Elvis

Unii dintre aceşti indivizi par sinceri în credinţele lor, în timp ce alţii caută doar bani şi faimă. Cel mai adesea ei sunt demascaţi, fiind catalogaţi drept mincinoşi.

Lisa Marie Presley este unica fiică a lui Elvis Presley şi este rodul iubirii dintre el şi Priscilla Presley. Cântăreaţa şi compozitoarea Lisa Marie s-a căsătorit de patru ori cu nume grele ale industriei muzicale.

priscillapresleyelvisfan

Nepotul Regelui Rock ‘n’ Roll a moştenit ochii albaştri ai mamei sale, iar restul trăsăturilor par să fie trase la indigo după cele ale bunicului său. De asemenea, nici atitudinea de rebel nu a fost trecută cu vederea, Benjamin Keough făcându-se remarcat prin temperamentul său nonconformist.

Benjamin împărtăşeşte fanilor lui Elvis din întreaga lume asemănarea izbitoare dintre el şi bunicul său. Ne-am putea lăsa aproape păcăliţi, crezând că Elvis este încă în viaţă…

Regele nu a mai apucat să-şi cunoască nepotul, dar Benjamin este aproape identic cu el. Lisa Marie a declarat de curând pentru reţeaua de televiziune CMT că toată lumea poate să observe asemănarea izbitoare dintre fiul ei şi tatăl acesteia.

 

Facebook

Benjamin este fiul Lisei Marie şi al fostului ei partener, Danny Keough. Perechea mai are o fiică, pe Riley Keough.

Riley Keough a jucat câteva roluri la Hollywood şi a fost destul de titrată în anul 2013, când au circulat zvonuri că l-a făcut pe îndrăgitul actor Robert Thomas-Pattinson să se despartă de Kristen Stewart, cunoscută publicului pentru rolul din trilogia „Amurg”.

Wikipedia Commons

Acest lucru s-a dovedit în cele din urmă a fi o informaţie falsă, dar Riley a reapărut în presă când s-a căsătorit cu logodnicul ei, Ben Smith-Peterson, în 2015.

Benjamin Keough nu a călcat pe urmele bunicului său, dar totuşi asemănările sunt incredibile.

Voi ce credeţi? Cât de mult seamănă Benjamin cu bunicul lui?

Actualizare: Nepotul lui Elvis Presley, Benjamin Keough, a murit în Calabasas, California. Din primele investigaţii, el s-ar fi sinucis. Poliţia investighează circumstanţele în care s-a produs tragedia. Tânărul de 27 de ani a fost descoperit decedat prin împuşcare duminică (12/07/2020) de către poliţişti. Mama lui, Lisa Marie Presley, este devastată şi a declarat prin purtătorul de cuvânt al familiei că „băiatul era dragostea vieţii ei”, scrie Mediafax. Dumnezeu să-l odihnească!

Elvis Presley a plecat dintre noi în 1977, însă memoria lui va dăinui în inimile noastre pentru totdeauna!

Distribuiţi acest articol dacă sunteţi de acord că o personalitate ca a lui Elvis Presley nu se va mai naşte niciodată!

Ţi-a plăcut acest articol?