LiveBiz
Femeia opreşte pe marginea şoselei şi salvează un biet câine în timpul unei furtuni de zăpadă

Femeia opreşte pe marginea şoselei şi salvează un biet câine în timpul unei furtuni de zăpadă

LiveBiz » Animale » Femeia opreşte pe marginea şoselei şi salvează un biet câine în timpul unei furtuni de zăpadă

Kristin Salinas fusese plecată la cumpărături pentru familia ei, când la întoarcere a observat un câine ce tremura de frig pe marginea drumului ei spre casă. Kristin, o mare iubitoare de animale, nu s-a gândit de două ori şi a venit cu un plan pentru a salva patrupedul înfrigurat care avea mare nevoie de ajutor.

Din moment ce animalul era îngrozit, Kristin a trebuit să fie extrem de precaută. Câinele nu lăsa pe nimeni să se apropie de el, îngreunând salvarea. Drept urmare, Kristin a folosit mai multe bucăţi de tortilla din alimentele pe care tocmai le cumpărase de la supermarket pentru a-l ademeni să urce în maşină şi a-l salva.

Femeia a presărat mai multe bucăţi de tortilla până la maşină, dar câinele era încă temător faţă de ea. În ciuda ninsorii abundente, Kristin a refuzat să renunţe; a făcut tot posibilul să-l salveze, aşa că a încercat să-l ademenească cu tortilla mai bine de jumătate de oră.

După ce a căpătat puţină încredere, Labradorul îngrozit s-a apropiat de maşina lui Kristin şi s-a urcat pe bancheta din spate.

„În general câinii nu ştiu ce se întâmplă, aşa că încercăm să îi ajutăm”, a declarat Christine pentru Fox San Antonio. „Sper că în această perioadă oamenii îşi vor face timp să ajute animalele aflate în dificultate.”

Femeia a susţinut că nu avea idee că este filmată, deşi singurul scop a fost să-l salveze pe acel biet câine. De asemenea, ea a informat reporterii locali că nu este prima dată când salvează un animal aflat în nevoie, deoarece urmăreşte adesea patrupezii fără stăpân de pe străzi.

Femeia a luat câinele acasă şi a făcut tot posibilul să-l încălzească, astfel încât să poată dormi în cele mai bune condiţii.
Scopul este ca patrupedul să-şi reîntâlnească familia, dacă are una. Dacă totuşi acest lucru nu se va întâmpla dintr-un motiv oarecare, Kristin se va asigura că va fi adoptat de o familie iubitoare.

Ţi-a plăcut acest articol?