LiveBiz
Îi oferă fiului său de 25 de ani jucăria pe care şi-a dorit-o mereu, dar nu i-a putut-o cumpăra

Îi oferă fiului său de 25 de ani jucăria pe care şi-a dorit-o mereu, dar nu i-a putut-o cumpăra

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Îi oferă fiului său de 25 de ani jucăria pe care şi-a dorit-o mereu, dar nu i-a putut-o cumpăra

Niciodată nu este prea târziu pentru a-ţi realiza visele, chiar dacă acestea pot fi aparent banale sau copilăreşti; De exemplu, ţi-ai dorit vreodată pe când erai copil o jucărie sau un anumit obiect atât de mult, dar care nu ţi-a fost dăruit niciodată: nici de ziua ta, nici cu ocazia Crăciunului? Cu toţii regretăm că, în copilărie, unele dorinţe nu s-au materializat niciodată, dar, aşa cum am spus la început, nu este niciodată prea târziu să visăm cu ochii deschişi. Chiar şi când am devenit adulţi…

imagine: grispandy1 / TikTok

Povestea pe care vrem să v-o spunem astăzi îi are ca protagonişti pe un băiat de 25 de ani şi pe mama acestuia; băiatul îşi dorise încă de când era mic un anumit model de maşini Hot Wheels; mai mult de atât, îşi dorise întotdeauna o pistă de maşini de la aceeaşi marcă, dar din păcate cu ani în urmă, pe când era încă copil, mama lui nu a avut resursele financiare necesare pentru a-şi permite să cumpere acea pistă atât de râvnita. Aşa că timpul a trecut şi fiul său părea să fi uitat.

Ajuns acum la vârsta de 25 de ani, băiatul cu siguranţă nu se aştepta ca mama lui să-i facă acel cadou la care tânjise de atâţia ani, totuşi când femeia îi înmânează darul de Crăciun, este cuprins de atât de mult entuziasm, încât rupe imediat hârtia colorată şi descoperă că mama lui i-a împlinit visul din copilărie: primise în sfârşit pista de maşini Hot Wheels!

imagine: grispandy1 / TikTok

În imaginile care au fost publicate pe TikTok se vede că băiatul este mai întâi surprins de cadoul de Crăciun, apoi devine vizibil emoţionat când mama lui îi spune că i-a împlinit visul: „Nu ai putut primi acest cadou de Crăciun pentru că acum douăzeci de ani nu aveam bani să-ţi cumpăr pista de maşini de jucărie. Acum ţi-am realizat acest vis…”

Când mama lui îi spune aceste cuvinte, băiatul de 25 de ani izbucneşte în plâns pentru că îşi dă seama că mama lui a făcut multe sacrificii pentru a-i putea cumpăra cadoul mult visat; indiferent că au trecut 20 de ani între timp, un cadou este întotdeauna un prilej de bucurie!

Ţi-a plăcut acest articol?