LiveBiz
Familia nu poate îngriji bebeluşul cu defect cardiac – apoi asistenta îşi dă seama imediat ce are de făcut

Familia nu poate îngriji bebeluşul cu defect cardiac – apoi asistenta îşi dă seama imediat ce are de făcut

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Familia nu poate îngriji bebeluşul cu defect cardiac – apoi asistenta îşi dă seama imediat ce are de făcut

Angela Farnan este asistentă medicală de peste 30 de ani. Ea a avut grijă de mulţi bebeluşi prematuri şi bolnavi în cadrul unei unităţi pediatrice de terapie intensivă.

În timp ce lucra la Spitalul de Copii OSF, din Illinois, un băieţel care a ajuns în grija ei avea să îi schimbe viaţa pentru totdeauna.

Blaze s-a născut cu un defect cardiac congenital numit „Sindromul hipoplaziei cordului stâng”. La doar trei zile de la venirea sa pe lume, trupul său mic a trebuit supus unei complicate intervenţii chirurgicale.

Câteva luni mai târziu a fost nevoie să treacă prin cea de-a doua operaţie. Angela a fost cea care a rămas lângă el în tot acest timp.

Angela Farnan

Angela era una dintre asistentele care aveau grijă de Blaze, dar cu cât petrecea mai mult timp cu micuţul adorabil, cu atât se îndrăgostea mai mult de el.

Familia biologică a lui Blake locuia departe de spital şi se confrunta cu mari greutăţi financiare, fiindu-le dificil să vină şi să-l viziteze, darămite să-şi mai permită şi costurile medicale ale copilului.

Angela Farnan

Asistenta Angela a decis să-l ia Blaze în grijă sa şi cu permisiunea părinţilor a obţinut o tutelă pe termen scurt.

După cea de-a doua operaţie, mama biologică a lui Blaze i-a adresat o rugăminte înduioşătoare Angelei.

Familia bebeluşului îşi dorea ca Angela să fie persoana care să le adopte fiul.

„A fost o zi extrem de emoţionantă pentru că soţul meu şi cu mine ne-am ataşat foarte mult de el, iar momentul când trebuia să-l dăm înapoi se apropia din ce în ce mai mult”, a declarat Angela pentru Good Morning America.

OSF HealthCare

„[Mama lui Blaze] mi-a spus că ea şi soţul ei vor să discute cu noi despre adopţia permanentă a lui Blaze”, a adăugat Angela.

„Plângea şi spunea: ‘Nu vreau ca cineva să creadă că sunt o mamă rea’. Am asigurat-o că a luat cea mai bună decizie ca mamă şi că nu există nicio îndoială că nu l-ar iubi pe Blaze.”

Angela Farnan

Acum, Angela şi soţul ei, Rick, sunt fericiţii părinţi ai micuţului Blaze. Cuplul este atât de îndrăgostit de copilul lor adoptiv, despre care spun că are cea mai dulce personalitate.

„Să devii părinte pentru prima oară este un sentiment ce nu poate fi descris în cuvinte”, mărturiseşte Angela. „A fost una dintre cele mai frumoase zile pe care le-am trăit vreodată”.

Aflaţi mai multe detalii despre această frumoasă poveste în videoclipul de mai jos:

Aceşti soţi au aşteptat atât de mult pentru a deveni părinţi, dar se pare că Blaze a fost menit să ajungă în grija lor.

Trebuie să fi fost o decizie foarte grea pentru părinţii săi biologici să renunţe la el, dar este minunat că Angela a fost acolo să-l iubească şi să-l preţuiască.

Ţi-a plăcut acest articol?