LiveBiz
25 de căţeluşi care sunt convinşi că pantofii stăpânilor sunt cele mai bune locuri de dormit

25 de căţeluşi care sunt convinşi că pantofii stăpânilor sunt cele mai bune locuri de dormit

LiveBiz » Animale » 25 de căţeluşi care sunt convinşi că pantofii stăpânilor sunt cele mai bune locuri de dormit

Atunci când sunt mici, căţeluşii sunt probabil cele mai drăguţe fiinţe din lumea animalelor. Însă ce i-ar putea face chiar mai drăgălaşi de atât? Cu siguranţă momentele în care sunt surprinşi dormind pe sau prin încălţămintea stăpânilor!

Aceşti pui adorabil cred că pantofii sunt pernele perfecte, iar imaginile de mai jos sunt cele mai bune dovezi în acest sens. Pregătiţi-vă pentru o porţie serioasă de râs!

1) Atât de dulce

Buzzsharer

Acest pui de Cocker Spaniel a adormit rapid în pantoful său preferat şi arată adorabil. Pare locul perfect pentru a trage un pui de somn. Să sperăm că proprietarul nu trebuie să plece prea curând.

2) Mult prea obosit

Pinterest

Acest căţeluş era prea obosit ca să mai ajungă în patul lui. El s-a aşezat pe jos, lăsându-şi capul să se prăbuşească într-un pantof. În mod evident, acest micuţ are nevoie de o porţie serioasă de somn.

3) Somn uşor

Cuteness Overflow

Acest căţeluş arată atât de confortabil dormind în pantof. Este dimensiunea perfectă pentru el! A transformat limba pantofului într-o păturică şi nu se putea să fie mai drăgălaş de atât.

4) Papucul de dormit

Deviant Art

Acest căţeluş este convins că un papuc este locul perfect pentru un pui de somn. Bine că nu este cu baretă! Ar fi fost neplăcut să stea lipită de faţa lui mică.

5) Încălţăminte sport în loc de pat

Coronado Clarion

Acest căţeluş nu s-a putut hotărî în care pantof să doarmă, aşa că i-a luat pe amândoi. Cât de drăguţ! Proprietarul lui va avea o adevărată surpriză când va dori să-şi facă alergarea de dimineaţă.

6) Chiar dacă vrei, nu poţi să pleci!

Boston Terrier

Acestui căţeluş nu-i pasă de faptul că tenişii erau deja ocupaţi. A vrut să doarmă, aşa că s-a ocupat de situaţie. Acum, proprietarul va fi blocat în acelaşi loc până când puiul decide să se trezească.

7) Care e problema?

Dummies Of The Year

Acest pui a confiscat cizmele proprietarei şi nu vede vreo problemă în acest sens. Nu pare deloc confortabil, dar cine suntem noi să-l judecăm? Poate că e o nouă tendinţă de a dormi.

8) Atacul pantofilor

WedgedWolf

Nu există pantof suficient de încăpător pentru atâţia puiuţi! Această grămadă adorabilă de căţeluşi s-a cuibărit pe o singură pereche de pantofi. Cu siguranţă aceasta este o bună ocazie pentru a învăţa cum să împartă.

9) Bâldâbâc

Danyaguacate

Acest micuţ a reuşit să-şi croiască drum între doi pantofi sport. Cu toţii ştim că nimic nu este mai important decât găsirea suportului perfect pentru un somn odihnitor.

10) E al meu acum!

Pug Puppies

Ni se pare doar nouă, sau acest căţel arată puţin vinovat că a subtilizat încălţămintea stăpânului? A transformat această pereche de pantofi de tenis în canapeaua şi în terenul lui de joacă. Impresionant.

11) Confortabil

The Labrador Site

Poate că abia aştepţi să ajungi acasă şi să te descalţi la sfârşitul zilei, dar acest micuţ nu pare deranjat de acest lucru. El este nerăbdător să-şi pună lăbuţele pe bocanci.

12) Am aţipit niţel

Yunii

Între frunze în loc de pătură și un pantof în loc de pernă, acest câine are patul gata făcut. Ce altceva i-ar mai trebui? Acest lucru este pur şi simplu adorabil.

13) Explozie de drăgălăşenie

Dress Images

Aţi văzut vreodată ceva mai drăgălaş decât acest căţeluş? Faţa acestui pui exprimă fericire pură.

14) Ghemuit între pantofi

Warren Photographic

Acest căţeluş a găsit o utilizare ingenioasă pentru şireturile de la pantofi. Nu ştim sigur cum le-a făcut să le aşeze în jurul trupului său în acest fel, dar rezultatul este adorabil.

15) De-a v-aţi ascunselea

The Holidog Times

Acest căţeluş se ascunde tot timpul în dulap! Probabil că încălţămintea reprezintă cel mai bun loc pentru a dormi.

16) Pantofi de căţeluş

Pawedin

Este adevărat că acest căţeluş nu doarme pe pantofi – însă această fotografie era prea drăguţă ca să nu fie publicată. Aruncaţi o privire la picioarele lui!

17) Deschide-te

BarkPost

Aceşti pantofi sport erau larg deschişi, iar acest căţeluş a profitat. Zona piciorului pare locul perfect pentru a-şi introduce micul corp. Cel mai drăguţ moment pentru somn.

18) Hoţul de papuci

PicAnimal

Papuci sunt excelenţi pentru că sunt atât de moi. Iar acest căţeluş ştie bine asta. Ne întrebam cât timp va continua să practice acest obicei.

19) Nu te scufunda

PicAnimal

Acest micuţ este atât de cuprins de somn, încât nici măcar nu observă că nasul său se sprijină pe podea. Cu siguranţă, asta înseamnă să ai parte de un somn odihnitor. Arată pur şi simplu adorabil.

20) Înfrăţire

Warren Photographic

Acest duo simpatic a venit cu o idee minunată. Dacă amândoi stăm tolăniţi pe pantofi, va părea ceva normal. Absolut corect!

21) Noapte bună

Hearing Dogs

Acest pui a acaparat toată încălţămintea. Acum el se poate bucura de toată atenţia şi îşi poate împiedica proprietarii să îl lase singur atunci când pleacă de acasă.

22) Viaţa e grea

Cuteness Overflow

Mai ales când eşti un căţeluş micuţ. Aceşti pantofiori sunt cumva pe canapea? Ce se întâmplă aici?

23) Câinele de pază

Shiba Shake

Mă uit la uşă, dar nu prea o păzesc. De fapt nici nu contează pentru că ochii mei sunt închişi.

24) Nu mă lăsa

FaunaImage

Acest mic căţeluş a crezut că dacă se cuibăreşte peste pantofii proprietarului, acesta nu-l va putea lăsa în urmă. În plus, sunt atât de moi faţă de pietrele de pe jos.

25) Papucul gigant

Earthwise Pet

Este un papuc imens sau un câine foarte mic? Fundalul ne pune şi mai mult în dificultate. Totuşi, dacă acesta este un papuc de dimensiuni normale, atunci cu siguranţă căţelul din poză este REAL!

Căţeluşii sunt cel mai bun motiv să zâmbiţi! Feţele lor adorabile aduc bucurie de fiecare dată, chiar şi atunci când îţi fură încălţămintea.

Dacă v-au plăcut şi v-au făcut să zâmbiţi, distribuiţi aceste imagini amuzante cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?