LiveBiz
Mama rămâne însărcinată după 10 ani de încercări: 4 zile mai târziu doctorul sună panicat şi dezvăluie greşeala uriaşă

Mama rămâne însărcinată după 10 ani de încercări: 4 zile mai târziu doctorul sună panicat şi dezvăluie greşeala uriaşă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama rămâne însărcinată după 10 ani de încercări: 4 zile mai târziu doctorul sună panicat şi dezvăluie greşeala uriaşă

Să-ţi doreşti copii, dar să nu poţi deveni părinte pe cale naturală poate fi uneori o greutate insuportabilă. Este şi cazul lui Carolyn Savage şi a soţului ei, Sean, care deşi aveau trei copii minunaţi, în ultimii ani s-a străduit fără succes să devină din nou părinţi.

În loc să obţină teste pozitive de sarcină, Carolyn era mereu dezamăgită. Acest lucru o epuiza psihic, iar când aceasta rămânea însărcinată, vestea plină de speranţă era urmată de avorturi spontane.

În cele din urmă, cuplul a apelat la fertilizarea în vitro. Ei s-au rugat lui Dumnezeu să le ofere răspunsul la problemele cu care se confruntau. Nu a durat mult timp până când Carolyn urma să rămână însărcinată, dar câteva zile mai târziu de la aflarea veştii, Sean a primit un apel telefonic la care el şi soţia sa nu s-ar fi aşteptat niciodată.

Facebook

Carolyn şi Sean Savage s-au căsătorit în 1993 şi au avut primul lor copil un an mai târziu. Dar după aceea, Carolyn a întâmpinat mai multe dificultăţi în a rămâne însărcinată. Pur şi simplu nu se întâmpla în mod natural.

Cu toate acestea, curând cuplul se bucura să-l aibă pe cel de-al doilea copil, cu ajutorul tratamentelor de fertilitate.

Facebook

Când Carolyn şi Sean au încercat fertilizarea în 2007, trecuseră 10 ani de la naşterea ultimului lor copil. Nouă luni mai târziu Carolyn a născut o fetiţă adorabilă pe care au botezat-o Mary Kate.

În Februarie 2009, Carolyn a apelat la implantarea embrionilor, în încercarea de a avea cel de-al patrulea copil.

În mod surprinzător, ea şi Sean au primit vestea că tratamentul FIV (Fertilizare în vitro) a avut succes. Dar, curând, viaţa celor doi a luat o turnură complet neprevăzută.

Facebook

La doar câteva zile de sarcină cei doi soţi au primit o veste şocantă. Doctorul lor i-a sunat şi a recunoscut că embrionii au fost încurcaţi în mod eronat.

Carolyn Savage era încântată că va deveni din nou mamă – dar copilul nu era al ei. Carolyn a purtat embrionul altei femei implantat în uter.

Facebook

Carolyn a fost nevoită să ia cea mai dificilă decizie a vieţii ei: fie să avorteze copilul, fie să-l păstreze. Ea a decis să dea copilul părinţilor săi biologici, chiar dacă doctorii i-au spus că ar fi putut fi ultima sa şansă de a rămâne însărcinată.

„Am trecut de la starea de şoc, la a ne da seama că acest lucru chiar se va întâmpla de fapt. A fost foarte dificil, dar suntem convinşi că am luat deciziile potrivite cu privire la cum să facem faţă acestei situaţii”, a explicat Carolyn.

Renunţarea la copil

Sean şi Carolyn au decis să-i contacteze pe părinţii biologici: familia Shannon şi Paul Morrell, din Detroit. Cu patru săptămâni înainte de termen, Carolyn a dat naştere prin cezariană unui băieţel numit Logan. Doar o jumătate de oră a petrecut alături de el înainte să fie predat părinţilor săi biologici.

Facebook

„Este fiul lor. Dar el va rămâne întotdeauna copilul meu”, mărturiseşte Carolyn. Lui Sean i-a revenit dificila sarcină de a preda copilul părinţilor biologici ai băiatului. Aceştia au aşteptat în camera de lângă sala de naşteri.

După această experienţă copleşitoare, Carolyn a crezut că nimic nu o mai poate surprinde. Dar curând clipele de fericire aveau să revină în familia lor. În anul 2011, Carolyn şi Sean anunţau cu surle şi trâmbiţe că aşteaptă gemene, prin intermediul unei mame surogat.

Facebook

„Gemenele miracol” Isabella şi Reagen au adus o bucurie imensă familiei, care avusese până nu de mult parte de multă tristeţe şi dezamăgire.

„Gemenele au vindecat o parte din durerea pe care tocmai am trăit-o cu micuţul Logan. Ele cu siguranţă nu sunt bebeluşi de înlocuire, dar au fost cel mai bun lucru pentru noi toţi”, a declarat Carolyn pentru Daily Mail.

Facebook

Şi tocmai când credeau că viaţa lor nu mai poate lua vreo turnură neaşteptată, probabil cea mai surprinzătoare veste a venit în primăvara anului 2014.

Carolyn nu-şi putea crede ochilor când a privit testul de sarcină pe care l-a făcut în baia de acasă. Era măcar o şansă la mie să fie adevărat?

Facebook

„Când am privit testul, prima dată am crezut că trebuie să fie o greşeală. Doar eram infertilă. Am trecut prin nenumărate tratamente de fertilitate în ultimele două decenii şi, cu excepţia câtorva FIV-uri, am văzut doar două teste pozitive de sarcină la domiciliu. Ce era oare în mintea mea de 45 de ani? Nu puteam fi însărcinată acum. Sau puteam fi?”

Fiul Nicholas Winton Savage s-a născut în toamna anului 2014 şi brusc familia lui Carolyn şi a lui Sean Savage ajunsese la un total de 8 membri – în ciuda faptului că se luptase cu infertilitatea timp de două decenii.

Facebook

Micul Nicholas, care s-a născut fără a apela la medicamente sau tratamente pentru fertilitate, a venit pe lume când mama Carolyn avea 45 de ani.

El are doi fraţi mai mari, o soră mai mare şi alte două surori care sunt gemene! Ce familie minunată şi cu totul specială!

Facebook

Aceasta este una dintre cele mai incredibile poveşti pe care le-am auzit şi ne bucurăm că are un final fericit.

Simţiţi-vă liberi să împărtăşiţi povestea acestei familii tuturor persoanelor dragi!

Ţi-a plăcut acest articol?