LiveBiz
Fiind în moarte clinică timp de 20 de minute, susţine că a văzut viaţa de apoi: „Copaci înalţi şi întinderi de flori, dar încă nu-mi sosise timpul”

Fiind în moarte clinică timp de 20 de minute, susţine că a văzut viaţa de apoi: „Copaci înalţi şi întinderi de flori, dar încă nu-mi sosise timpul”

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Fiind în moarte clinică timp de 20 de minute, susţine că a văzut viaţa de apoi: „Copaci înalţi şi întinderi de flori, dar încă nu-mi sosise timpul”

Credeţi în viaţa de apoi sau în faptul că există viaţă după moarte? Acestea sunt gânduri şi convingeri foarte personale, greu de verificat, deoarece nimeni nu poate mărturisi cu adevărat despre existenţa Paradisului sau a unui „loc” în care ne vom afla la sfârşitul zilelor noastre. Sunt cei care cred cu tărie în acest loc şi cei care pur şi simplu nu cred în existenţa sa.

Scott Drummond se încadrează cu siguranţă în prima categorie de oameni, el însuşi fiind martorul unei astfel de experienţe la o vârstă fragedă. Poate că sună absurd, dar Scott a fost grav rănit în urma unui accident de schi la vârsta de 28 de ani şi, în sala de operaţie, a fost în moarte clinică… timp de douăzeci de minute! Cu certitudine nu este primul căruia i se întâmplă aşa ceva, dar nu sunt mulţi care odată „întorşi”, pot spune că au văzut ceva special.

imagine: Captură ecran Youtube

Astăzi, Scott Drummond are peste şaizeci de ani şi a decis să îşi împărtăşească experienţa pentru a insufla speranţă celor care, evident, par să nu o mai poată găsi. Scott a avut un accident grav la schi când era tânăr şi, odată ajuns la spital, a avut o adevărată „experienţă pe patul morţii”. Din cauza unei greşeli a asistentei, inima lui Scott s-a oprit şi, după cum îşi aminteşte el însuşi, a fost declarat mort timp de aproximativ douăzeci de minute. După aceea, inima lui a început să bată din nou şi viaţa lui a continuat, dar cu o mai mare conştientizare a lucrurilor. În acele 20 de minute, de fapt, Scott a avut viziuni care nu l-au lăsat indiferent.

Scott povesteşte că a simţit o senzaţie ciudată în braţ şi s-a trezit brusc plutind deasupra corpului său întins pe masa de operaţie. Lângă el a simţit o prezenţă ale cărei trăsături nu le putea înţelege; „persoana” fără chip trebuia să fie, potrivit lui Scott, Dumnezeu însuşi chemându-l la El. Nu întâmplător prezenţa misterioasă l-a condus către un câmp imens, o întindere de flori şi copaci înalţi: „Îmi amintesc bine şi ştiam că nu pot privi înapoi” – a comentat Scott despre acea experienţă. Trunchiuri de copaci înalţi cu frunze în vârf, o întindere de flori care au prins viaţă şi prezenţa lui Dumnezeu, care la un moment dat dispare brusc. Chiar şi în absenţa lui, totuşi, totul a fost liniştit şi nici măcar Scott nu s-a simţit anxios în timpul acestei experienţe de vis.

imagine: Pixabay / Imagine reprezentativă

La scurt timp după aceea, Scott îşi aminteşte de o voce – şi de un braţ care venea din nori – care i-a amintit de ceva important: „Nu ţi-a sosit încă timpul. Mai ai multe de făcut”. Câteva clipe mai târziu, Scott şi-a revenit pe masa de operaţie, stârnind cu siguranţă multă uimire chiar şi în rândul medicilor. Din acel moment, Scott Drummond a spus că a înţeles că „trebuie să aprecieze mult mai mult ceea ce se întâmplă în viaţa lui”.

Sub videoclipul mărturiei sale există mai multe comentarii ale utilizatorilor care susţin că au trăit experienţe foarte asemănătoare cu cea descrisă de bărbatul de şaizeci de ani. Indiferent dacă credeţi sau nu, fiorul de a citi anumite relatări este fascinant.

Ţi-a plăcut acest articol?