LiveBiz
Faceţi cunoştinţă cu Thor, probabil cea mai frumoasă pisică Bengaleză din lume!

Faceţi cunoştinţă cu Thor, probabil cea mai frumoasă pisică Bengaleză din lume!

LiveBiz » Animale » Faceţi cunoştinţă cu Thor, probabil cea mai frumoasă pisică Bengaleză din lume!

Nu-i aşa că Thor este una dintre cele mai frumoase pisici pe care le-aţi văzut vreodată? Blana sa în culoarea leopardului şi ochii verzi electrici sunt două caracteristici cu adevărat incredibile.

Thor a devenit o senzaţie pe internet după ce fotografiile sale au fost publicate online – şi nu este dificil de înţeles de ce!

Reprezentantele rasei Bengaleze sunt pisici cu părul scurt, fiind un amestec între felina domestică şi leopard. Sunt animale de companie complet îmblânzite, dar care datorită corpului lor lung şi fusiform încă arată ca nişte mini-leoparzi.

Pentru a vă convinge, doar priviţi aceste fotografii incredibile ale lui Thor…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thor The Bengal (@bengalthor)

Rani Cucicov, proprietarul lui Thor, s-a îndrăgostit de frumuseţea şi blana lui Thor când l-a găsit la o crescătorie din Olanda în 2013.

„Am venit de fapt să ne uităm după un alt pisoi, dar apoi crescătorul ne-a spus că are un altul disponibil şi a venit cu Thor în mâini”, a declarat Cucicov pentru HuffPost.

Imagine: Instagram

„Ne-am îndrăgostit imediat de frumoasele sale culori ‘maro-portocaliu’.”

Şi, bineînţeles, de blana superbă a lui Thor care l-a ajutat să devină în scurt timp o mică stea. Contul său de Instagram are 200.000 de fani dedicaţi chiar acum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thor The Bengal (@bengalthor)

Thor este foarte asemănător cu un tigru – este un rege dominant în casă şi vrea să fie tratat ca atare. Dar, să nu uităm că este iubitor şi blând de cele mai multe ori, potrivit lui Rani.

Cu dungi ca un tigru şi pete ca un leopard, această pisică Bengaleză este una dintre cele mai frumoase creaturi pe care le-am văzut pe internet în ultima perioadă.

Instagram

Poate că arată exotic, misterios şi ca un animal sălbatic în fotografii, dar Thor are şi partea lui adorabilă.

„Îi place să alerge după muşte!” – mărturiseşte Rani. „Asta ne este de mare ajutor pentru că nu avem nevoie de un aparat anti-insecte în casă.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thor The Bengal (@bengalthor)

Unii oameni nu sunt convinşi că blana lui Thor este reală… Însă stăpânul său îi înţelege pe deplin, adică – este greu de crezut că o creatură poate să fie atât de frumoasă!

Instagram

„Cel mai amuzant lucru pe care l-am citit a fost că oamenii spuneau că Thor nu e real şi că doar am fotografiat o pisică şi am adăugat un corp de tigru”, povesteşte stăpânul. „Desigur, acest lucru nu este adevărat. Thor este 100% real şi cu siguranţă nu este photoshopat sau altceva. Există imagini cu filtre pe care le punem pe Instagram sau unde adăugăm
mai multă umbră etc., deoarece imaginea este prea clară şi, bineînţeles, încercam să-l facem să arate cât mai bine, dar nu îi falsificăm niciodată culorile şi nici nu-l photoshopăm să arate ca un tigru sau altceva”, spune Rani.

Thor este una dintre cele mai frumoase pisici pe care le-am văzut vreodată ❤️

Instagram

Tot ce-mi doresc acum este o pisică la fel ca Thor. Priviţi ce marcaje şi culoare!

Dacă ţi-au plăcut aceste fotografii, nu uita să împărtăşeşti acest articol cu ​​toţi prietenii tăi iubitori de pisici!

Ţi-a plăcut acest articol?