LiveBiz
Câinele impresionează un oraş întreg după ce salvează copilul abandonat într-un coş de gunoi

Câinele impresionează un oraş întreg după ce salvează copilul abandonat într-un coş de gunoi

LiveBiz » Animale » Câinele impresionează un oraş întreg după ce salvează copilul abandonat într-un coş de gunoi

Câinii sunt fiinţe incredibil de credincioase şi avem tot mai multe dovezi în acest sens. Prietenii noştri cu patru picioare îşi arată constant loialitatea faţă de oameni şi acest lucru ne umple inimile de bucurie. Iar povestea pe care o vom cunoaşte astăzi este un bun exemplu în acest sens!

În oraşul Lapu-Lapu din Filipine, un nou-născut a fost abandonat într-un cos de gunoi şi, din cauza vârstei fragede, viaţa lui atârnă de un fir de aţă. Cu toate acestea, un înger cu patru picioare a fost acolo pentru schimba soarta copilului. Micuţul neajutorat a atras atenţia animalului, care fără nicio ezitare a decis să intervină.

Totul a început când o femeie, pe nume Vilma Toring, a susţinut că a văzut un câine trăgând de o cârpă albă, fiind acompaniat de plânsul unui copil. Intrigată, femeia s-a apropiat să cerceteze şi a constatat că patrupedul trăgea după el o fetiţă abia născută, însă fără a avea cordonul ombilical sau placenta îndepărtate.

Copilul a fost transportat de urgenţă la spital, unde s-a descoperit că venise pe lume tocmai în ziua salvării. Între timp, autorităţile investighează cazul, în speranţa că vor găsi autorul acestui act crud.

Un nou-născut este foarte fragil şi viaţa acestei fetiţe era în mare pericol. Din fericire, un înger cu patru picioare a fost acolo pentru a schimba soarta acestui copil nevinovat!

Distribuiţi această poveste uimitoare cu prietenii şi familia pe Facebook! Este cea mai bună dovadă că patrupezii sunt prietenii noştri cei mai buni şi cei mai credincioşi.

Ţi-a plăcut acest articol?