LiveBiz
Un câine isteţ intră în secţia de poliţie pentru a „raporta” că s-a pierdut: „Unde este stăpânul meu?”

Un câine isteţ intră în secţia de poliţie pentru a „raporta” că s-a pierdut: „Unde este stăpânul meu?”

LiveBiz » Animale » Un câine isteţ intră în secţia de poliţie pentru a „raporta” că s-a pierdut: „Unde este stăpânul meu?”

Un câine prietenos a intrat într-o secţie de poliţie din Odessa, Texas (SUA), pentru a „raporta” că s-a pierdut de proprietarul său.

Momentul nepreţuit a fost distribuit pe o pagină de umor despre viaţa de zi cu zi a poliţiştilor americani şi a devenit viral pe reţelele de socializare.

La scurt timp după ce au fost publicate, imaginile au acumulat mii de reacţii pe Facebook. Câinele apare stând „pe două picioare”, cu labele din faţă sprijinite pe tejgheaua Departamentului de Poliţie, „aşteptând” să primească asistenţă.

„Deci… acest căţel fericit a venit aseară la recepţia Departamentului de Poliţie. Am crezut iniţial că vrea să aplice pentru un loc de muncă. L-am tratat cu multă dragoste şi atenţie până la sosirea veterinarilor, dar tocmai când au vrut să-i verifice cipul, câinele a decis că este timpul să plece”, este mesajul postat pe pagina „Facebook Support Our Permian Basin Police Officers” de pe Facebook.

Oamenii legii au încercat să dea de urma câinelui, căutându-l în apropierea secţiei de poliţie, dar nu l-au mai văzut niciodată.

Din fericire, năzdravanul patruped a hotărât să pună capăt aventurii sale şi a găsit singur drumul spre casă. „Ne-am bucurat când am auzit că s-a întors în siguranţă la proprietarul său. ‘Chico’ este binevenit aici ori de câte ori îşi va dori”, au conchis poliţiştii.

Ţi-a plăcut acest articol?