LiveBiz
Câinele bătrân care nu a cunoscut niciodată ce înseamnă dragostea sau afecţiunea este în cele din urmă salvat

Câinele bătrân care nu a cunoscut niciodată ce înseamnă dragostea sau afecţiunea este în cele din urmă salvat

LiveBiz » Animale » Câinele bătrân care nu a cunoscut niciodată ce înseamnă dragostea sau afecţiunea este în cele din urmă salvat

Organizaţia de salvare a animalelor Hope For Paws revine cu un alt videoclip uimitor despre un caz cu totul ieşit din comun. De această dată, voluntarii au fost chemaţi pentru a interveni în apropierea unei staţii de tratare a apei, unde se afla un câine în vârstă.

Patrupedul era bătrân, singur, înfometat şi foarte aproape de un teritoriu periculos. El nu a cunoscut niciodată ce înseamnă dragostea sau afecţiunea şi nu a lăsat echipa de salvare să se apropie.

Oamenii i-au dat numele Mufasa, însă au înţeles imediat că trebuiau să fie foarte prudenţi deoarece existau numeroase reziduri toxice în rezervoarele din apropierea locului în care bietul animal se chinuia să supravieţuiască.

Un moment cu totul emoţionant este acela când patrupedul este în cele din urmă prins şi din primele clipe înţelege că prezenţa acelor oameni are un singur motiv: acela de a-l ajuta.

Salvatorii duc patrupedul la maşină şi apoi îl transportă la clinica veterinară unde bătrânul câine beneficiază de toată atenţia şi iubirea de care avea nevoie. Pentru început este spălat, vaccinat şi tratat din punct de vedere medical de o infecţie la ureche şi paraziţi intestinali.

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a vedea minunata transformare a lui Mufasa.

Acest câine frumos va putea în sfârşit să se bucure de toată dragostea şi afecţiunea pe care le merită. Fantastic!

Distribuiţi povestea emoţionantă a lui Mufasa pentru ca şi alte persoane să înţeleagă importanţa salvării câinilor fără stăpân ce ne pot face viaţa mai frumoasă oferindu-ne iubire necondiţionată.

Ţi-a plăcut acest articol?