LiveBiz
Motanul care lipsea de 2 ani şi jumătate de acasă este găsit mulţumită unei postări pe Facebook

Motanul care lipsea de 2 ani şi jumătate de acasă este găsit mulţumită unei postări pe Facebook

LiveBiz » Animale » Motanul care lipsea de 2 ani şi jumătate de acasă este găsit mulţumită unei postări pe Facebook

Faceţi cunoştinţă cu Jimmy, un motan neastâmpărat care iubea ieşitul în aer liber pentru fel de fel de aventuri, dar nu uita niciodată să să revină la stăpânii săi. Până într-o zi, când nu s-a mai întors. În fiecare zi, familia Zelitsky şi-a căutat frenetic motanul, lipind anunţuri cu felina dispărută prin cartier şi căutând animalul de companie iubit. – Dar fără niciun rezultat.

Din păcate, familia începuse să realizeze că s-ar putea să nu-l mai vadă niciodată. Doi ani şi jumătate mai târziu, s-a întâmplat ceva incredibil. Ca în fiecare zi, doamna Zelitsky naviga pe Facebook, când a dat peste o postare a adăpostului „West Milford Animal Shelter” despre un motan fără stăpân care fusese salvat de pe stradă… şi arăta exact ca Jimmy!

Sue s-a grăbit să ia legătura cu adăpostul, întrebând despre circumstanţele în care fusese găsit şi ce vârstă avea. A schimbat mai multe mesaje cu personalul şi a primit informaţii care o făceau şi mai plină de speranţă şi mai sigură că acel motan era chiar Jimmy.

Câteva ore mai târziu, Sue a plecat împreună cu soţul sau să verifice dacă motanul respectiv este într-adevăr cel pe care ei îl căutau, iar Jimmy i-a recunoscut imediat şi i-a întâmpinat la fel cum o făcea pe vremea când locuia în casa lor. Nu era nicio îndoială că acesta era Jimmy şi că, într-un fel, îşi găsise în sfârşit drumul spre casă.

Jimmy are acum 15 ani şi este tare fericit că s-a întors acasă alături de familia lui. Când l-au adus înapoi, chiar şi câinele familiei şi-a amintit de el şi l-a întâmpinat cu „braţele” deschise. Cei doi noi pisoi, pe care familia i-a adoptat în timp ce Jimmy lipsea, l-au primit la fel de bine. Toată lumea este plăcut surprinsă de faptul că Jimmy a fost găsit, iar familia lui nici că putea fi mai fericită că în sfârşit îl au înapoi în viaţa lor.

Ce turnură minunată a sorţii în cazul acestei familii şi ce reuniune uimitoare şi reconfortantă au putut avea!

Ţi-a plăcut acest articol?