LiveBiz
Bărbatul fără inimă a încercat să-şi omoare câinele, apoi a cerut unui grup de salvare să-i „termine treaba”

Bărbatul fără inimă a încercat să-şi omoare câinele, apoi a cerut unui grup de salvare să-i „termine treaba”

LiveBiz » Animale » Bărbatul fără inimă a încercat să-şi omoare câinele, apoi a cerut unui grup de salvare să-i „termine treaba”

Un biet câine pe nume Custard a fost adus la adăpostul celor de la „Sidewalk Specials”, dar nu pentru a primi vreun ajutor. Stăpânul câinelui a încercat să-l omoare, însă nu a reuşit şi acum dorea ca cei din grupul de salvare să-i termine treaba. Custard se temea că va fi trimis înapoi la crudul sau stăpân, dar aceşti oameni cu inimă bună l-au asigurat că în sfârşit este în siguranţă.

Salvatorii au fost şocaţi de solicitarea acestei persoane şi, în schimb, au făcut tot ce au putut pentru a-l ajuta şi a lupta alături de câine. Printr-un pachet complet de îngrijire şi tratament i-au oferit lui Custard o nouă viaţă, iar acum nici că ar putea fi mai fericit în timp ce se bucură de dragostea oamenilor din jur şi de o mulţime de mângâieri pe burtă!

Custard vrea ca lumea să ştie cât de fericit este! Iubirea oamenilor era tot ce avea nevoie, drept urmare câinele începe acum un nou capitol al vieţii!

Ţi-a plăcut acest articol?