LiveBiz
Căţeluşul cu privire tristă se uită la toţi cei care trec pe lângă el pe stradă în speranţa că va fi adoptat

Căţeluşul cu privire tristă se uită la toţi cei care trec pe lângă el pe stradă în speranţa că va fi adoptat

LiveBiz » Animale » Căţeluşul cu privire tristă se uită la toţi cei care trec pe lângă el pe stradă în speranţa că va fi adoptat

Oricine ajunge din întâmplare pe străzile din centrul oraşului Taubaté, São Paulo, poate întâlni un căţeluş fără adăpost, cu o privire tristă pe chip, uitându-se la toţi cei care trec pe lângă el în speranţa că va fi observat – şi adoptat.

„Acea privire îţi distruge sufletul… Chiar trebuie să-l ajut, are nevoie de o casă cu adevărat demnă. Oricine îl poate sponsoriza un vaccin, este binevenit”, a scris activista Elizabeth Rodrigues Santos într-o postare distribuită pe Facebook.

Femeia, care este preşedintele ONG-ului „Cãopanheiros Animal Protection Group”, a postat o fotografie cu căţeluşul în speranţa că va găsi pe cineva care să îi poată oferi îngrijiri veterinare şi, bineînţeles, să-l poată primi cu braţele deschise în propria casă.

„Un domn a venit la mine spunându-mi că a găsit acest biet animal în urmă cu aproximativ 20 de zile şi că nu-l poate păstra. Eu cred că dacă ar fi avut un stăpân responsabil, l-ar fi căutat deja”, a comentat Elizabeth.

„De aceea, în lipsa unui stăpân, el este în căutarea miracolului adopţiei. Cei interesaţi, care chiar au multă dragoste, responsabilitate şi condiţii pentru a avea grijă de el, vă rog să mă contactaţi. Mulţumesc oricui mă poate ajuta prin distribuirea acestui mesaj”, a conchis Elizabeth.

Pentru a contacta activista, faceţi clic aici.

Postarea ei a adunat în scurt timp peste 2.000 de reacţii în mai puţin de trei zile.

Ţi-a plăcut acest articol?