LiveBiz
Stăpânul face o ultimă poză câinelui său în timpul ultimei călătorii înainte să fie eutanasiat

Stăpânul face o ultimă poză câinelui său în timpul ultimei călătorii înainte să fie eutanasiat

LiveBiz » Animale » Stăpânul face o ultimă poză câinelui său în timpul ultimei călătorii înainte să fie eutanasiat

Astăzi, într-o lume în care predomină răul si egoismul, un animal poate topi şi atinge mai multe inimi decât o poate face orice persoană.

Un bărbat a decis să-şi fotografieze câinele pentru ultima dată în ultima călătorie pe care au făcut-o împreună cu maşina, înainte ca ea să fie eutanasiata şi, de îndată ce fotografia a fost publicată, a devenit virală – expresia căţeluşei a impresionat o mulţime de internauţi.

Acei oameni ale căror animale de companie ajung să facă parte din familie ştiu cât de mult doare să-ţi iei rămas bun când vine timpul, poate din cauza vârstei sau a bolii.

Adormirea prietenei sale cu patru picioare a fost cel mai greu lucru pe care l-a făcut în viaţa sa, mărturiseşte bărbatul, dar a luat această decizie pentru că nu a vrut să continue să fie egoist: căţeluşa suferea mult în fiecare zi şi a decis să pună punct agoniei sale.

Bătrâna căţea a fost tovarăşa şi prietena sa credincioasă timp de mulţi ani, iar decizia de a o lăsa să plece a fost foarte dificilă. El cunoscuse căţeluşa de pe vremea când era copil şi au împărţit 15 ani împreună, despre care se spune că trec repede, dar nu se uită niciodată.

„Fotografia mi-a oferit puţină linişte, deşi ştiu bine că nu o voi mai vedea, dar de fiecare dată când mi-e dor de ea, mă uit la această poză unde arătă atât de fericită, de parcă nu ar fi găsit o modalitate mai bună de a-şi lua la revedere de la lume, ca şi când ar spune: stai liniştit, voi fi bine!”, povesteşte bărbatul.

Libra fost întotdeauna foarte ataşată de proprietarul ei şi a împărtăşit nenumărate momente cu el, dar, din păcate, după 15 ani de viaţă, au început să apară probleme de sănătate foarte grave. Mai întâi a ajuns la convulsii şi suferinţa ei a crescut în fiecare zi… Deci fără nicio altă opţiune şi cu toată durerea din inimă, proprietarul a decis să accepte să i se facă injecţia care să o adoarmă pentru totdeauna.

De fapt, decizia chiar a fost amânată cu câteva luni, dar el nu a mai putut suporta să o vadă suferind. Aşadar, înainte de a-şi lua rămas bun, a luat-o cu el în maşină pentru o ultimă plimbare.

Frumuseţea peisajului şi briza care îi mângâia nasul şi botul sunt cele mai frumoase ultime amintiri pe care le poate avea cu şi despre căţeluşa mult iubită. Libra părea să se bucure de călătorie, iar bărbatul nu a ezitat să surprindă acest moment copleşitor care să-i amintească de expresia ei pentru totdeauna.

Acum, Libra se odihneşte în pace, dar bărbatul cu siguranţă nu va uita niciodată toate aventurile şi momentele fericite pe care le-a trăit alături de prietena lui cu patru picioare!

Ţi-a plăcut acest articol?