LiveBiz
Pisoiul vagabond poposeşte întâmplător într-o curte în căutare de mâncare şi ajunge să-şi găsească căminul perfect

Pisoiul vagabond poposeşte întâmplător într-o curte în căutare de mâncare şi ajunge să-şi găsească căminul perfect

LiveBiz » Animale » Pisoiul vagabond poposeşte întâmplător într-o curte în căutare de mâncare şi ajunge să-şi găsească căminul perfect

Alexa Elliot, o voluntară de salvare de la „Little Wanderers NYC”, are grijă de pisicile comunitare din zona ei – hrănindu-le, oferindu-le adăpost şi sterilizându-le.

Într-una din zile însă, a observat un pisoi roşcovan pe care nu îl ştia, alergând prin curte. La un moment dat micuţul şi-a făcut curaj şi a ajuns pe verandă unde era mâncarea celorlalte pisici, pregătit să devoreze totul până la ultima îmbucătură.

„Pisoiul avea aproximativ şase săptămâni în acel moment. Era curios, calm şi deloc agresiv. Era diferit de orice alt pisoi sălbatic”, povesteşte Alexa.

Văzând că este bine primit, pisoiul fără stăpân a revenit în fiecare zi pentru gustări şi mâncare, alergând prin curte ca şi cum ar fi fost locul lui de joacă. Şi-a păstrat distanţa faţă de Alexa, dar nu pentru mult timp.

„Am început procesul de a-i câştiga încrederea în mod natural, iar acest lucru mi-a luat doar câteva zile.”

Odată ce prietenia dintre cei doi a început să se înfiripe, pisoiul a primit numele Spruce şi a fost dus în casă pentru a se putea relaxa şi a fi deparazitat. La început a fost foarte timid şi a încercat să se ascundă deoarece nu ştia ce înseamnă să interacţioneze cu oamenii.

Bucurându-se de puţină linişte şi mâncare bună, Spruce a început să fie afectuos cu Alexa şi familia ei.

Alexa i-a oferit o baie fierbinte şi i-a tratat o infecţie uşoară la ochi. Spruce s-a simţit răsfăţat şi a început să toarcă atunci când a fost învelit într-un prosop ca un mic „burrito”.

După mai multe şedinţe de alinturi şi îmbrăţişări, adorabilul pisoi a ieşit complet din carapace şi a început să se joace arătându-şi adevărata sa natură.

Era plin de energie şi a început să şi-o consume alergând prin casă şi atacând toate jucăriile care i-au ieşit în cale.

În plus, s-a dovedit a fi foarte fericit că avea un cămin călduros, paturi confortabile şi o mulţime de mâncarea la dispoziţie.

Odată ce şi-a dat seama cât de bine este să fie îmbrăţişat, a devenit obsedat să atragă atenţia oamenilor săi.

În doar câteva zile, Spruce a devenit o sursă de bucurie.

Cu ajutorul Alexei de la „Little Wanderers NYC”, pisoiul şi-a găsit casa visurilor atunci când o familie iubitoare a venit să-l adopte.

Spruce nu va mai fi nevoit să-şi mai petreacă nici măcar o zi pe stradă.

Pisoiul poposeşte într-o curte să caute de mâncare şi ajunge să fie salvat. Această poveste nici că putea să se încheie într-un mod mai frumos.

Ţi-a plăcut acest articol?