LiveBiz
Bărbatul găseşte un pui de colibri căzut pe trotuar şi decide să-l ia acasă şi să-l îngrijească

Bărbatul găseşte un pui de colibri căzut pe trotuar şi decide să-l ia acasă şi să-l îngrijească

LiveBiz » Animale » Bărbatul găseşte un pui de colibri căzut pe trotuar şi decide să-l ia acasă şi să-l îngrijească

Într-una din zile în timp ce se îndrepta către casă, Sammy Malloy, un bărbat din Houston, SUA, a observat un ghemotoc de puf căzut pe trotuar.

La o privire mai atentă bărbatul şi-a dat seama că nu era altceva decât un biet pui de colibri care probabil căzuse din cuib sau fusese luat de vreun prădător care îl abandonase în acel loc.

Fără să stea pe gânduri, Sammy decide să-l ia acasă şi aibă grijă de el până când îl va putea elibera înapoi în sălbăticie. Descoperiţi mai jos întreaga poveste a recuperării sale.

Micuţa pasăre tremura şi era prea tânără pentru a zbura, aşa că a luat-o acasă ca să o îngrijească şi să o ajute să se recupereze. Curând a încercat să găsească o modalitate de a încuraja pasărea delicată să zboare.

Flit – aşa cum a fost numită – era mereu dornică să mănânce. Drept urmare, Sammy a descoperit că, folosind o seringă, o poate motiva pe Flit să prindă curaj şi să zboare!

Pentru a o încuraja şi mai mult pe Flit să-şi dezvolte abilităţile de supravieţuire, Sammy a înfăşurat seringa într-o hârtie de culoare roşie, astfel încât micuţa pasăre să ştie încotro să se îndrepte în sălbăticie pentru a găsi nectarul mult dorit.

Iar când a fost suficient de puternică fizic, lui Sammy nu i-a mai rămas decât să o elibereze! Momentul despărţirii este pe cât de frumos, pe atât de emoţionant.

Ţi-a plăcut acest articol?