LiveBiz
Contorsionat şi paralizat, câinele a plâns zile la rând înainte de a fi salvat

Contorsionat şi paralizat, câinele a plâns zile la rând înainte de a fi salvat

LiveBiz » Animale » Contorsionat şi paralizat, câinele a plâns zile la rând înainte de a fi salvat

Există ceva mai emoţionant decât un animal rănit, singur, care nu se poate descurca? Orice iubitor de animale ar fi impresionat de o asemenea scenă. Dar această poveste se încheie într-un mod fericit datorită fiinţelor umane iubitoare care au sărit imediat în ajutor!

Un câine abandonat pe străzi ajunsese într-o situaţie fără ieşire. Era într-o suferinţă evidentă şi a cerut ajutor. Din felul în care corpul său era răsucit, era evident că i se întâmplase ceva îngrozitor şi avea nevoie de asistenţă medicală imediată. Din păcate, în acea parte a lumii, mulţi oameni îşi văd de drum şi nu acordă prea multă atenţie bietelor animale.

Anunţ

Bietul câine a continuat să plângă de durere. Bazinul său era evident rupt, iar durerile trebuie să fi fost de neimaginat. Era pur şi simplu epuizat să lupte atât de mult şi să plângă atâtea ore. Urletele sale erau fie neauzite, fie ignorate.

În cele din urmă, o echipă de salvare a apărut şi l-a dus la veterinar.

Avea febră mare din cauza unei infecţii, însă medicul i-a administrat medicamente pentru durere şi antibiotice. Într-un final s-a liniştit şi a putut să se odihnească.

Următorul pas a fost o intervenţie chirurgicală pentru reconstrucţia bazinului. Intervenţia chirurgicală a avut succes, dar mai are un drum lung de parcurs până la recuperare.

Total nemişcat, câinele a început să mănânce. Îngrijitorii săi stăteau cu el tot timpul. Nu mai avusese niciodată un prieten, însă acum îi are în jurul lui pe toţi aceşti oameni care îl iubesc.

Câinele a devenit mai puternic în fiecare zi şi a reuşit în cele din urmă să se ridice şi să meargă puţin. Avea nevoie de multă terapie fizică, iar noii săi prieteni umani erau lângă el pentru a-l ajuta.

În fiecare zi, micul înger progresează din ce în ce mai mult. Este cu adevărat uimitor. Bătea la uşa morţii şi acum poate merge!

Odată ce se va recupera complet, câinele va fi disponibil pentru adopţie. Patrupedul care zăcea singur, ignorat şi rănit grav, trăieşte acum o viaţă minunată graţie ajutorului unor oameni cu suflet mare!

Felicitări tuturor celor implicaţi pentru transformarea miraculoasă a acestui mic înger!

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate