LiveBiz
Mama-soacră ia cina cu viitorul ginere. Câteva zile mai târziu, ea descoperă o fotografie veche care îi dă fiori

Mama-soacră ia cina cu viitorul ginere. Câteva zile mai târziu, ea descoperă o fotografie veche care îi dă fiori

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama-soacră ia cina cu viitorul ginere. Câteva zile mai târziu, ea descoperă o fotografie veche care îi dă fiori

Heidi şi Ed Savitt formează un cuplu tânăr care s-a căsătorit vara trecută. Amândoi se iubesc foarte mult, dar recent au descoperit ceva care le-a schimbat viaţa pentru totdeauna. Când mamei lui Heidi i-a fost prezentat viitorului ginere, ea a fost surprinsă. La urma urmei, se pare că îl cunoştea pe acesta de mult timp!

Tinerii, ambii în vârstă de 26 de ani, s-au întâlnit la Newcastle University, Londra, în 2011. Ed a închiriat apartamentul în care locuise Heidi. Au început să iasă împreună după ce el i-a trimis un mesaj pentru a o întreba cum funcţionează uscătorul de rufe. Au trecut 6 ani de atunci şi într-un final au decis să se căsătorească.

Facebook/Heidi Alice Savitt

Când viitorul ginere i-a fost prezentat lui Kay Parker, mama lui Heidi, aceasta şi-a dat seama că tânărul nu-i era complet necunoscut.

În timpul unei cine, Kay Parker a început să vorbească despre pasiunea ei de a călători împreună cu Fiona Savitt, mama lui Ed. Şi acesteia din urmă îi plăcea să călătorească în jurul lumii.

Kay a menţionat în treacăt că Heidi, prin coincidenţă, avea un „prieten de vacanţă” pe nume Ed pe vremea când avea şase ani. Cei doi s-au jucat împreună şi s-au ţinut de mână pe parcursul celor două săptămâni, cât a durat vacanţa în Turcia!

Facebook – Heidi Alice Savitt

După această conversaţie, Kay s-a hotărât să găsească amintirile din acea vacanţă. Aşa că a urcat în mansardă şi a căutat pozele… ceea ce a descoperit a fost uimitor: prietenul din copilărie cu care Heidi îşi petrecuse vacanţa din Turcia era nimeni altul decât viitorul său ginere. Acelaşi Ed!

„Nu-mi venea să cred ce se întâmplă. E o nebunie să ne gândim că ne-am fi căsătorit, că ne uneam vieţile, dar să nu fi aflat niciodată despre acest lucru”, a declarat Heidi pentru Daily Mail. Ea nu a crezut niciodată în soartă până când nu a văzut acele poze. Chiar şi acum este convinsă că i-a fost destinat să fie cu actual ei soţ.

Facebook/Preston Local News

Kay a trimis fotografiile prietenei sale, Fiona, iar curând au ieşit la iveală şi mai multe amintiri din vacanţă ale celor doi copii. Când a văzut fotografiile, Fiona a exclamat: „Oh, Doamne, ăsta e Ed!” Kay crede că atunci când Heidi şi Ed s-au reîntâlnit mulţi ani mai târziu la facultate, trebuie să fi existat o conexiune subconştientă din perioada copilăriei. Legătura lor anterioară este probabil cea care i-a atras.

Heidi este perfect de acord şi a spus că din momentul în care l-a întâlnit pe Ed, cei doi au fost inseparabili şi ştiau că vor fi împreună pentru totdeauna. Acest cuplu demonstrează cu siguranţă că soarta are un mod unic de a aduce împreună doi oameni – chiar şi 20 de ani mai târziu!

Distribuiţi dacă sunteţi de acord!

Ţi-a plăcut acest articol?