LiveBiz
Telefon mobil, laptop, un iepure adevărat şi 4000 de dolari: ireala scrisoare de Crăciun a unei fetiţe de 10 ani

Telefon mobil, laptop, un iepure adevărat şi 4000 de dolari: ireala scrisoare de Crăciun a unei fetiţe de 10 ani

LiveBiz » Familie » Telefon mobil, laptop, un iepure adevărat şi 4000 de dolari: ireala scrisoare de Crăciun a unei fetiţe de 10 ani

Auzim adesea despre copii cărora părinţii le oferă prea mult şi asta de la o vârstă fragedă. Fie că sunt jocuri scumpe, haine de firmă, dispozitive electronice de ultimă oră, un lucru este sigur: uneori, unii părinţi chiar exagerează. Procedând astfel şi având aceste obiceiuri, este destul de evident că un copil, chiar şi la vârsta de 10 ani, se va simţi îndreptăţit să aibă pretenţii din ce în ce mai mari, ajungând la cele mai incredibile cereri.

Exact aşa s-a întâmplat şi în cazul utilizatorului de Twitter A_johnson412, tatăl unei fetiţe de 10 ani, care i-a dat o scrisoare părintelui cu cererile sale speciale de Crăciun… Staţi să vedeţi care erau fost dorinţele ei:

Iphone 11, Macbook Air, căşti Air pods, o geantă Chanel, cercei şi diverse bijuterii, o cameră Go Pro, sunt doar câteva dintre cadourile pe care copilul a decis că vrea să le primească de Crăciun. Dacă această listă vi se pare deja incredibilă, veţi fi şi mai uimiţi ştiind că la toate acestea se mai adăugă: uleiuri esenţiale, papuci Gucci, un iepure adevărat şi o sumă „extra” de 4000 de dolari!

Imagine: Publicdomainpictures

La vederea listei, ordonată riguros şi însoţită de inimioare mici şi alte desene, tatăl fetiţei nu s-a putut abţine să nu se intereseze despre ce se întâmplă. Făcând o fotografie, a decis să posteze pe reţelele de socializare ceea ce tocmai scrisese fiica lui, adăugând că probabil fetiţa „şi-a ieşit din minţi”.

Visează cu ochii deschişi sau speră cu adevărat că va primi tot ce a scris pe listă? Nu ştim ce a gândit fetiţa, dar cu siguranţă imaginaţia şi spontaneitatea ei trebuie lăudate pe deplin. Un episod care, fără îndoială, ne face să zâmbim, dar, în acelaşi timp, spune multe despre cât şi cum s-au schimbat anumite obiceiuri între părinţi şi copii, în societatea de consum în care trăim…

Ţi-a plăcut acest articol?