LiveBiz
Pisicuţa le zâmbeşte tuturor celor care vizitează adăpostul în speranţa că cineva o va observa

Pisicuţa le zâmbeşte tuturor celor care vizitează adăpostul în speranţa că cineva o va observa

LiveBiz » Animale » Pisicuţa le zâmbeşte tuturor celor care vizitează adăpostul în speranţa că cineva o va observa

Nala este o pisicuţă olandeză care habar nu are cât de adorabilă poate fi doar pentru că există.

Trecutul ei a fost destul de trist, fiind găsită gestantă pe străzi. O persoană a încercat să o ajute, transportând-o la o clinică veterinară, unde a fost supusă unei cezariane de urgenţă. Dintre cei doi pui ai ei, doar unul a supravieţuit.

Voluntarii de la „Dierenbescherming”, un grup de protecţie a animalelor, au decis să primească şi să se ocupe de mamă şi de pisoi. Din fericire, micul bulgăre de blană şi-a revenit atât de repede, încât nu i-a fost greu să-şi găsească o casă. Dar mama avea nevoie de mai multă atenţie.

La scurt timp după aceea şi-au dat seama că Nala nu era o pisică oarecare. Când cineva încerca să se apropie de ea, imediat îi apărea un zâmbet permanent pe faţă mică.

Dar au descoperit care era de fapt motivul reacţiei sale: o problemă la nivelul buzelor şi a pielii.

„Îi dăm mâncare hipoalergenică şi se descurcă mult mai bine. Poate că va avea mereu nevoie de această dietă specială” – a spus Ineke Kamps, voluntară la adăpost.

A fost cu adevărat emoţionant să vadă că, în prezenţa oricărui vizitator, Nala devenea imediat emoţionată şi mieuna pentru a fi observată.

Nu ezită să stea în două picioare, păstrându-şi privirea fixă ​​şi acel zâmbet etern care încântă şi topeşte pe oricine. Dacă îşi va atinge scopul, în curând va fi mângâiată şi alintată de o familie iubitoare.

„Casa perfectă pentru ea ar fi o locuinţă cu grădină (împrejmuită), cu oameni care stau mult acasă şi care nu au probleme cu dieta ei specială. Poate sta laolaltă cu alte pisici, dar va avea nevoie să fie hrănita separat” – a mai adăugat Ineke.

Ineke a fost destul de surprinsă de cât de fericită poate fi Nala în preajma oamenilor. Dar, spre deosebire de noi, dragostea ei nu discriminează. Este la fel de amabilă, dulce şi jucăuşă, atât cu cu oameni, cât şi cu animalele. Când Ineke vine la adăpost în fiecare dimineaţă, nu poate lipsi de la frumoasa primire realizată de această pisică plină de dragoste.

Deşi are doi ani, este încă o pisicuţă extrem de jucăuşă, năzdravană şi veselă, căreia îi place să exploreze tot ceea ce o înconjoară.

Fără îndoială, semnul său distinctiv va rămâne pentru totdeauna zâmbetul minunat cu care îi întâmpină pe toţi. Parcă vrea ca oricine se apropie de ea să ştie cât de fericită este şi cât de mult îi place să fie mângâiată.

Urmăriţi-o pe Nala în acest frumos videoclip care vă va topi inima:

O poveste ca aceasta trebuia să se încheie în cel mai fericit mod. Nu a mai durat multă până când voluntarii au reuşit să-i găsească o casă perfectă, plină de dragoste. Aici nu duce lipsă de mângâieri şi are alături oameni dragi cărora să le zâmbească de-a pururi. Acum nu trebuie să mai facă niciun efort pentru a fi observată.

Cine şi-ar fi imaginat că după salvarea ei pe străzi va deveni cea mai răsfăţată şi iubită pisică. Nu doar de către noua ei familie, ci şi de milioanele de utilizatori de internet care i-au văzut videoclipul. Nela trăieşte o bucurie atât de mare, încât acum viaţa ei este doar tors şi mângâieri.

Nu-i aşa că pisicile sunt minunate?

Ţi-a plăcut acest articol?