LiveBiz
Femeia arsă îşi încurajează logodnicul să meargă mai departe – el refuză şi îi arată ce este dragostea

Femeia arsă îşi încurajează logodnicul să meargă mai departe – el refuză şi îi arată ce este dragostea

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Femeia arsă îşi încurajează logodnicul să meargă mai departe – el refuză şi îi arată ce este dragostea

Pe data de 2 Septembrie 2011, fostul model Turia Pitt participa la un ultramaraton de 100 de km în vestul Australiei. La un moment dat s-a trezit blocată în mijlocul unui incendiu de vegetaţie. Tânăra a suferit arsuri grave pe 64% din corp, iar medicii au spus că starea ei riscă să se agraveze.

Anii au trecut, însă ea continuă să arate tuturor că există speranţă chiar şi atunci când totul pare pierdut. Imediat după accident, Michael Hoskin, iubitul Turiei, a ales să demisioneze din funcţia de poliţist pentru a avea grijă de ea cu normă întreagă.

Michael a fost mereu alături de ea şi a fost un partener hiperprotector. În momentul spitalizării Turiei, acesta a arătat imediat că este acolo doar pentru ea.

De la producerea accidentului, Turia a suferit în total 200 de operaţii. Şi-a pierdut şapte degete şi, în total, a avut nevoie de doi ani până să poată începe să ducă din nou o viaţă normală.

De la accident, Turia a participat la o serie de interviuri şi a apărut în diverse publicaţii mass-media. În special, ea a povestit cum marea ei dragoste, Michael, a refuzat să o părăsească, chiar dacă chipul ei este de nerecunoscut.

În 2015, Michael i-a propus Turiei să se căsătorească, oferindu-i un inel cu diamant pe care i l-a cumpărat când era la terapie intensivă. Michael spune că cererea a fost făcută în timpul unei vacanţe în Maldive.

„Când Turia era la terapie intensivă acum patru ani, am cumpărat un inel cu diamant”, a declarat Michael pentru Daily Mail.

Cei doi s-au căsătorit în 2016, la un an de la logodnă.

Timp de doi ani, Turia a fost nevoită să poarte o mască care să-i acopere faţa pentru a permite rănilor să se vindece şi pentru a reduce riscul de infecţii. Încet, dar sigur, a început să-şi revină în această perioadă.

„Eşti atât de frumoasă”, este ceea ce Michael îi spune soţiei sale în fiecare zi.

Cea mai mare parte a ultimilor ani, Turia i-a petrecut în spital. Michael a fost întotdeauna alături de ea şi pentru asta îi este veşnic recunoscătoare.

„Înainte, când dormeam lângă prietenul meu, nu mă vedeam făcând ceva special. Acum mă gândesc la cât de norocoasă sunt să pot dormi lângă acest bărbat frumos. E bărbat tare bun”, a declarat Turia Pitt pentru Daily Mail.

„Fiecare zi în care mă trezesc lângă Michael este o zi a fericirii”, a mai adăuga ea.

De la tragicul accident, cei doi şi-au reconstruit viaţa şi au luptat pentru a merge mai departe.

„Nu vrea ca oamenilor să le fie milă de ea. Vrea doar să meargă mai departe cu viaţa pe care o are”, a declarat Michael pentru News.com.au.

„E frumoasă, e uimitoare!” – a mai adăugat el.

La câţiva ani după accident, Turia a început să revină la o viaţă mai normală, deşi există încă persoane care reacţionează atunci când o văd.

Asta nu i-a împiedicat pe Michael şi Turia să-şi întemeieze o familie. Ea a rămas însărcinată, în ciuda tuturor obstacolelor.

În 2017, Turia a dezvăluit pe Instagram că este însărcinată cu primul copil al cuplului.

Vestea s-a răspândit rapid în Australia, unde oamenii au urmărit cu entuziasm parcursul cuplului de-a lungul anilor.

Michael şi Turia i-au urat bun venit fiului lor, Hakavai, pe 7 decembrie 2017.

Pe 9 februarie 2020, cuplul a anunţat că familia lor s-a mai mărit cu încă un membru, tot un băieţel, pe nume Rahiti Hoskin.

Urmăriţi-o pe Turia povestind despre marile încercări ale vieţii cu propriile cuvinte în clipul de mai jos:

Doar gândiţi-vă prin ce a trecut această femeie. Ea este o adevărată sursă de inspiraţie care oferă speranţă tuturor celor care s-au confruntat cu fel de fel de traume.

Simţiţi-vă liberi să împărtăşiţi acest articol pentru a răspândi speranţa.

Ţi-a plăcut acest articol?