LiveBiz
Chelnerul observă că un bărbat are probleme să mănânce singur şi se oferă să-l ajute personal

Chelnerul observă că un bărbat are probleme să mănânce singur şi se oferă să-l ajute personal

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Chelnerul observă că un bărbat are probleme să mănânce singur şi se oferă să-l ajute personal

Un act de bunătate neaşteptat poate schimba ziua cuiva şi chiar îl poate ajuta să lase puţin garda jos şi, în sfârşit, să aibă încredere în aproapele său. Să fim sinceri, oamenii aflaţi în dificultate nu sunt întotdeauna dispuşi să ceară ajutor, dar apreciază un gest altruist care îi poate ajuta.

Lee Bondurant, un bărbat din Raleigh, Carolina de Nord (SUA), a fost protagonistul unei astfel de situaţii. Bărbatul suferă de paralizie cerebrală, o afecţiune care îi provoacă dificultăţi în folosirea membrelor superioare. Într-o seară a mers la cină cu mama sa şi un chelner, observând că îi era greu să mănânce, s-a oferit să-l ajute. În mod normal, Lee ar fi refuzat, dar de data aceasta a lăsat garda jos şi a decis să aibă încredere în el.

Took Mother to 42nd Street for a Mother’s Day dinner 🐟🐠

Publicată de Lee Bondurant pe Sâmbătă, 11 mai 2019

Lee ieşise cu mama sa la restaurantul 42nd St. Oyster Bar din Raleigh pentru a se bucura de o cină plăcută, în ciuda dificultăţilor sale de mobilitate. Mama lui, desigur, îl ajută să mănânce, dar în acea seară totul a luat o turnură pozitivă când unul dintre ospătari s-a oferit să ia o pauză şi să-l ajute pe Lee să-şi mănânce stridiile.

When you dine at 42nd Street Oyster Bar please ask for a server by the name of “FIVE” He saw me trying to eat and help…

Publicată de Lee Bondurant pe Sâmbătă, 28 mai 2016

Mama lui Lee a povestit frumosul moment astfel: „Ospatarul s-a apropiat cu blândețe și l-a întrebat pe Lee dacă a mai mâncat vreodată stridii. Lee i-a raspuns că nu a gustat niciodată stridii, drept urmare chelnerul l-a întrebat dacă il poate ajuta in acest sens. Lee nu s-a simțit deloc jenat și a fost un moment minunat.”

Lee preferă să facă totul prin propriile puteri, dar de data aceasta nu a rezistat amabilității chelnerului. Gestul altruist al angajatului restaurantului a convins-o pe mama lui Lee să împărtășească povestea pe Facebook. Ea a comentat: „Spuneti-mi că mai sunt oameni ca acesta în lume”.

Lee și chelnerul s-au revăzut aproximativ o lună mai târziu la același restaurant, de ziua lui Lee.

Linda, mama lui Lee, are dreptate: lumea are nevoie de mai mulți oameni ca acest chelner!

Ţi-a plăcut acest articol?