LiveBiz
Proprietarul împinge căţeluşa din maşină chiar în momentul când aceasta îşi aducea puii pe lume

Proprietarul împinge căţeluşa din maşină chiar în momentul când aceasta îşi aducea puii pe lume

LiveBiz » Animale » Proprietarul împinge căţeluşa din maşină chiar în momentul când aceasta îşi aducea puii pe lume

În vârstă de patru ani, o femelă Pit Bull pe nume Elle era pe cale să aducă puii pe lume când a fost împinsă din maşină pe un teren viran din nordul oraşului Toledo, Spania. Doi pui abia născuţi erau alături de ea, căţeluşa indurând dureri cumplite în timp ce încerca să aducă pe lume şi restul puilor.

Un trecător a asistat la acest oribil incident şi a alertat autorităţile. Elle a fost salvată de către voluntarii de la Toledo Area Humane Society, care au transportat-o de urgenţă la cea mai apropiată clinică veterinară pentru îngrijiri.

Anunţ

Odată ajunsa la clinica veterinară, o radiografie a dezvăluit că un al treilea pui rămăsese blocat. A fost pregătită de urgenţă pentru o operaţie de cezariană, medicii reuşind să salveze vieţile tuturor căţeluşilor. Cu toate acestea, 5 din cei 9 pui nu au reuşit să supravieţuiască decât pentru scurt timp. Deshidratată şi subponderală, Elle în prezent este îngrijită alături de puii ei supravieţuitori.

Autorităţile îl caută pe proprietarul unui sedan maro, care ar fi aruncat căţeluşa din maşină. Individul ar fi putut cu uşurinţă să o salveze pe Elle, evitând foarte multă durere, dacă ar fi adus-o să beneficieze de îngrijiri medicale în timp util. Dar pentru modul în care a dorit să scape de bietul animal, atunci când va fi identificat, va suporta rigorile legii făcându-se vinovat de gravă cruzime faţă de animale.

Ţi-a plăcut acest articol?