LiveBiz
Băiatul îşi petrece noaptea în clinică alături de câinele său bolnav – deşi era obosit, nu a vrut să se despartă de el

Băiatul îşi petrece noaptea în clinică alături de câinele său bolnav – deşi era obosit, nu a vrut să se despartă de el

LiveBiz » Animale » Băiatul îşi petrece noaptea în clinică alături de câinele său bolnav – deşi era obosit, nu a vrut să se despartă de el

Când adoptăm un animal de companie, începem imediat să stabilim o relaţie puternică şi de lungă durată cu acesta. Indiferent de rasa sau mărimea lor, câinii se simt protejaţi şi înţeleg că acum fac parte dintr-o familie, aşa că devin credincioşi şi nu vor dori niciodată să fie departe de persoana care le oferă dragoste şi îi face atât de fericiţi.

Dar, uneori, se întâmplă anumite situaţii care pot complica lucrurile. Ca de exemplu o problemă medicală serioasă care necesită o vizită la veterinar şi spitalizare.

Exact la fel s-a întâmplat şi cu acest câine, care s-a îmbolnăvit şi a trebuit operat de urgenţă. Şi cu toate că totul a decurs aşa cum era de aşteptat, pe întreaga perioadă de recuperare trebuia să rămână la veterinar. Micul lui proprietar şi totodată cel mai bun prieten al său a refuzat să plece acasă şi să revină a doua zi.

Băiatul a crezut că prietenului său îi va fi frică dacă nu are pe nimeni lângă el şi a decis să-şi petreacă noaptea alături de acesta. Dar nu a putut rezista oboselii şi a adormit pe scaunul din apropierea locului în care se odihnea animalul său de companie…

Dar nimic nu mai conta dacă cei doi erau împreună.

Cel puţin aşa se poate vedea în imaginea împărtăşită pe reţelele de socializare de publicaţia Sudestada, cu un mesaj atât de frumos, care înduioşează orice inimă:

„Poate sunt oameni care nu ştiu cu adevărat ce înseamnă să fii copil şi să ai un animal de companie. Poate că este cineva acolo care nu ştie ce înseamnă să stai toată noaptea la veterinar, deoarece câinele tău a suferit o intervenţie chirurgicală şi este speriat. Poate că există şi persoane care nu identifică dragostea din spatele acestei imagini, iubirea prietenilor cu patru picioare, loialitatea faţă de o altă fiinţă vie care aproape se identifică cu tine. Băiatul acesta a înţeles totul: faptul că există momente când trebuie să fii responsabil şi să-ţi arăţi compasiunea. Este atât de simplu, dar atât de complex. Este uman.”

Voi cunoaşteţi sau aţi experimentat acest tip de iubire?

Distribuiţi acest articol cu familia şi prietenii pe Facebook!

Ţi-a plăcut acest articol?