LiveBiz
36 de soldaţi de jucărie formează o linie pe scenă – în momentul în care se mişcă, toată asistenţa e redusă la tăcere

36 de soldaţi de jucărie formează o linie pe scenă – în momentul în care se mişcă, toată asistenţa e redusă la tăcere

LiveBiz » Wow » 36 de soldaţi de jucărie formează o linie pe scenă – în momentul în care se mişcă, toată asistenţa e redusă la tăcere

Internetul nu va avea niciodată suficiente videoclipuri care să ne dezvăluie multitudinea de spectacole incredibile de dans.

De aceea suntem încântaţi să vă prezentăm unul care a fost urmărit de milioane de oameni datorită sincronizării uimitoare şi perfecţiunii mişcărilor.

Crăciunul se apropie cu paşi repezi şi nu există un moment mai potrivit pentru a ne bucura de puţină magie. Vă invităm să descoperiţi acest lucru într-o reprezentaţie incredibilă care cu siguranţă vă va aduce un zâmbet pe chip…

„The Rockettes” este numele unui grup de dans fondat în 1925 în St. Louis, Missouri, SUA. Unul dintre spectacolele prezentate în perioada sărbătorilor de iarnă la Radio City Music Hall din New York este cel ce poartă numele Radio City Christmas Spectacular. Nu va dura mult până când veţi fi uimiţi de talentul lor.

O coregrafie incredibilă

În acest videoclip deosebit sunt prezenţi membrii grupului îmbrăcaţi în ţinuta unor soldaţi de jucărie care asemeni unor marionete dansează o coregrafie potrivită anunţării orei într-un ceas de odinioară. Armonia şi magia acestui moment sunt extraordinare, iar curiozitatea atinge cote maxime.

Ceea ce încântă pe oricine este tocmai execuţia impecabilă a coregrafiei. Ea uimeşte mai ales spre finalul atent elaborat, când „soldăţeii” sunt doborâţi la pământ dintr-o singură lovitură. Mişcarea întregului corp de balet pare luată cu încetinitorul astfel încât să-i încânte pe toţi cei prezenţi.

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a vedea la ce ne referim. Credeţi-ne, nu veţi fi dezamăgiţi:

Incredibil, sau ce?

Dacă sunteţi de acord că aceasta este o reprezentaţie cu totul specială, apăsaţi butonul Distribuie pe Facebook pentru a face şi altcuiva ziua mai frumoasă!

Ţi-a plăcut acest articol?