LiveBiz
Câştigă 300 de dolari la loterie şi donează jumătate din bani casierului magazinului de unde a cumpărat biletul

Câştigă 300 de dolari la loterie şi donează jumătate din bani casierului magazinului de unde a cumpărat biletul

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Câştigă 300 de dolari la loterie şi donează jumătate din bani casierului magazinului de unde a cumpărat biletul

Nu se întâmplă prea des să cumperi un bilet la loterie şi să câştigi o sumă mare; până la urmă este pur şi simplu vorba de noroc, lucru care se întâmplă în cazul unui număr foarte mic de oameni din lume. Totuşi, atunci când biletul este câştigător, există doar motive pentru a te înveseli şi a sărbători. Aşa cum a decis să facă această doamnă de 86 de ani, pe nume Marrion Forrest, o bunică blândă, cu o inimă uriaşă, care tocmai a câştigat o sumă neaşteptată la loterie!

imagine: Good News Movement / Instagram

În urmă cu ceva timp, Marrion Forrest a intrat într-un magazin din apropierea casei sale să facă cumpărături. Când a ajuns la casierie, un angajat pe nume Walter a întrebat-o dacă vrea să cumpere şi un bilet la loto pentru că ar putea câştiga până la 500.000 de dolari, o sumă uriaşă! Marrion nu s-a gândit de două ori, aşa că nu numai că a cumpărat biletul, dar i-a promis lui Walter că, dacă va câştiga, jumătate din bani îi va fi dat în semn de recunoştinţă pentru că a încurajat-o să-şi încerce norocul..

După cumpărarea biletului, bunica a descoperit că a câştigat „doar” 300 de dolari, o sumă modestă, dar în acelaşi timp neaşteptată şi binevenită; în ciuda faptului că nu era o sumă substanţială, Marrion ştia că trebuie să se ţină de cuvânt, aşa că în aceeaşi zi, după ce a descoperit că biletul este câştigător, a revenit la magazinul unde lucrează Walter ţinând în mână două baloane colorate pentru a „sărbători” victoria lor neaşteptată!

După cum puteţi vedea în videoclipul postat pe Instagram de nepoata lui Marrion Forrest, femeia care câştigase 300 de dolari la loterie a intrat în magazin cu două baloane colorate şi un plic cu bani. Acolo erau aproximativ 150 de dolari, jumătate din suma pe care femeia a câştigat-o jucând biletul de loterie; o sumă modestă atât pentru ea, cât şi pentru Walter, dar un gest extraordinar care a încălzit inimile tuturor celor care se aflau în acel moment în magazin, dar şi pe cea a nepoatei lui Marrion, care a imortalizat momentul adorabil dintre bunică şi casier şi a postat videoclipul pe Instagram.

Ce părere aveţi despre gestul frumos al acestei bunici? Aţi fi procedat în acelaşi fel? Spuneţi-ne părerile în secţiunea de comentarii!

Ţi-a plăcut acest articol?