LiveBiz
Acest stilist talentat demonstrează că în spatele fiecărei femei obişnuite se află o regină

Acest stilist talentat demonstrează că în spatele fiecărei femei obişnuite se află o regină

LiveBiz » Wow » Acest stilist talentat demonstrează că în spatele fiecărei femei obişnuite se află o regină

A fi un bun stilist, un bun make-up artist sau un designer de modă priceput nu înseamnă doar să recomanzi cuiva o ţinută de ultimă oră, ci mai presus de toate să ştii să identifici stilul care i se potriveşte cel mai bine fiecărei persoane. Aceasta este şi filosofia stilistului Konstantin Bogomolov, fondatorul unui studio din Riga, Letonia. Specialitatea sa nu se adresează oamenilor din lumea divertismentului sau vedetelor, ci femeilor obişnuite care doresc să se simtă în largul lor cu ele însele, poate după o lungă perioadă în care au încetat să aibă grijă de imaginea lor.

Potrivit lui Bogomolov, fiecare femeie are propria ei frumuseţe, unică şi strălucitoare, este suficient doar să o identifici şi să o evidenţiezi. Şi dacă avem răbdare să privim transformările clientelor sale, rezultatele sunt spectaculoase!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

După cum aţi văzut, în majoritatea cazurilor este suficient doar să identifici tipul de personalitate „estetică” care se potriveşte cel mai bine fiecărei persoane; ulterior, folosirea abilă a machiajului şi alegerea coafurii potrivite completează capodopera.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?