LiveBiz
Tânărul lasă un mesaj emoţionant după ce îşi ia rămas bun de la câinele său

Tânărul lasă un mesaj emoţionant după ce îşi ia rămas bun de la câinele său

LiveBiz » Animale » Tânărul lasă un mesaj emoţionant după ce îşi ia rămas bun de la câinele său

Fiecare moment pe care îl petrecem alături de cei dragi are o valoare de nedescris pe care o preţuim în inimile noastre. Şi ceva foarte asemănător se întâmplă în cazul animalelor noastre de companie, care pentru mulţi devin membri cu drepturi depline ai familiei.

Luaţi exemplul acestui tânăr care a reuşit să impresioneze milioane de oameni cu ultimul rămas bun faţă de câinele său, după o lungă luptă pentru a-l salva.

Anunţ

Ne bucurăm de atâtea momente plăcute şi aventuri alături de animalele noastre dragi, dar ştim că şederea lor pe pământ are un sfârşit; când vine momentul să părăsească această lume, este un moment pe care niciun proprietar nu doreşte să-l experimenteze.

Nimeni nu este pregătit pentru un astfel de rămas bun.

Este drama pe care Merv Tolentino Dumanat, un tânăr din Taguig, Filipine, a împărtăşit-o zi de zi prin intermediul reţelelor de socializare. El şi-a povestit zbuciumul şi lupta pe care a dus-o după ce îndrăgitul său câine, Shadow, a fost diagnosticat cu o boală rară a sângelui.

Merv a atins inimile multora şi povestea lui Shadow a început să călătorească în jurul lumii, până în punctul în care milioane de oameni au urmărit toate etapele prin care trecea Shadow: tratamente, diagnostice, transfuzii…

Adorabilul Husky Siberian a împărtăşit o mulţime de momente emoţionante cu proprietarul său, iar pagina sa este plină de mesaje înălţătoare care au reuşit să facă virală povestea lui Shadow:

„Unui câine nu-i pasă dacă eşti bogat sau sărac, inteligent sau prost. Dă-i inima ta şi el ţi-o va da pe a lui… Câinii nu ne vor însoţi întreaga noastră viaţa, dar ne fac viaţa completă. Întotdeauna!” – a scris Merv.

Până când, din păcate, inevitabilul s-a întâmplat şi Shadow a părăsit această lume, în timp ce Merv experimenta o durere de nedescris:

„Mi-am pierdut cel mai bun prieten, tovarăşul meu de călătorie, totul. Este greu să mergi mai departe când fiecare lucru şi tot ce vezi în casa ta îţi aminteşte despre el. Mi-aş dori să pot face ceva pentru a atenua această durere”, a mărturisit Merv, devastat.

Merv a încheiat cu un mesaj sfâşietor care a însoţit momentul în care Shadow a fost îngropat în Pet Valley Park and Crematory:

„Nu ştiu cum să-mi continui viaţa fără Shadow. Nu mă pot opri din plâns şi nu pot să dorm. Nu ştiu cum să merg mai departe şi să-mi alin durerea. Am făcut tot ce am putut să te salvez, iubirea mea. Mi-aş dori să fie un coşmar din care aş vrea să mă trezesc. ‘Tata’ nu ştie să se trezească fără tine. Aveam atât de multe obiective de realizat. Trebuia să-ţi sărbătorim ziua de naştere. ‘Tati’ te va iubi mereu. Simt că mi-am pierdut o parte din inimă şi din suflet. Doamne ajută-mă!”

E sfâşietor!

„Cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima cât de recunoscător sunt pentru toate mesajele frumoase. Fac tot posibilul să citesc şi să răspund fiecăruia. Este incredibil că atâţia oameni îmi sunt alături în aceste momente!” –  a scris Merv.

Multă putere lui Merv şi tuturor proprietarilor de animale de companie care trebuie să-şi ia rămas bun de la prietenii lor loiali. Nu există cuvinte pentru atâta durere!

Ţi-a plăcut acest articol?