LiveBiz
Puii care trăiau sub o placă de beton sunt salvaţi şi primesc o şansă nesperată la viaţă

Puii care trăiau sub o placă de beton sunt salvaţi şi primesc o şansă nesperată la viaţă

LiveBiz » Animale » Puii care trăiau sub o placă de beton sunt salvaţi şi primesc o şansă nesperată la viaţă

Salvatorii de la Love Furry Friends – Rescue Channel sunt familiarizaţi cu salvarea animalelor. Au asistat la multe episoade emoţionante, salvând un număr impresionant de animale nevoiaşe. De asemenea, ajută aceste biete animale să-şi găsească familii potrivite şi iubitoare. Cu toate acestea, salvarea despre care urmează să citiţi în continuare s-a dovedit pentru ei a fi una dintre cele mai impresionante de până acum.

Când un bărbat cu suflet mare a găsit patru pui care trăiau sub o placă de beton, a apelat de urgenţă voluntarii Love Furry Friends, chemându-i în ajutor. A trimis chiar şi un videoclip cu locaţia unde se aflau căţeluşii. După ce s-au uitat la toate indiciile, salvatorii au găsit în cele din urmă locul unde se ascundeau animalele. Din păcate, unul dintre pui nu a supravieţuit până la sosirea ajutoarelor.

Descoperiţi mai multe despre salvarea puilor care trăiau sub o placă de beton din videoclipul de mai jos:

Puii i-au văzut pe salvatori, dar erau prea speriaţi ca să fugă. După o vreme, primul căţeluş a ieşit curajos de sub placă pentru a întâmpina echipa de salvare. Era prietenos, aşa că a fost destul de uşor să fie capturat. Ceilalţi pui încă se temeau de oameni şi refuzau să iasă. Echipa de salvare a trebuit să folosească alimente pentru a le câştiga încrederea şi a-i atrage cât mai aproape de ei.

În cele din urmă şi ceilalţi pui au ieşit să se bucure de hrana oferită. Salvatorii i-au prins şi i-au mângâiat cu blândeţe. Ulterior i-au transferat la o clinică veterinară pentru un control amănunţit. Bieţii căţeluşi se aflau într-o stare deplorabilă şi din cauza parvovirozei aveau şanse mici să supravieţuiască. Cu toate acestea, medicii veterinari au refuzat să renunţe şi au făcut tot ce au putut pentru a le salva viaţa.

În cele din urmă, datorită muncii grele a salvatorilor şi personalului medical, aceşti pui care trăiau sub o placă de beton au fost salvaţi şi acum aşteaptă cu nerăbdare să fie adoptaţi.

Ţi-a plăcut acest articol?