LiveBiz
Abandonată, subnutrită şi plină de râie, căţeluşa isi revine complet mulţumită dragostei şi afecţiunii unei familii

Abandonată, subnutrită şi plină de râie, căţeluşa isi revine complet mulţumită dragostei şi afecţiunii unei familii

LiveBiz » Animale » Abandonată, subnutrită şi plină de râie, căţeluşa isi revine complet mulţumită dragostei şi afecţiunii unei familii

Skye era într-o formă teribilă când oficialii de Controlul Animalelor au ridicat-o pe străzile din Palm Valley, Texas. Câinele era acoperit de râie şi îşi pierduse cea mai mare parte a blănii. Frumoasa căţeluşă de odinioară era acum foarte slabă şi suferea de o boală transmisă de căpuşe.

Din păcate, când cei de la Controlul Animalelor au transferat-o la adăpostul local, angajaţii au trebuit să o includă pe lista de eutanasiere…

Anunţ

Totuşi, personalul adăpostului a vrut să facă totul pentru a-i oferi lui Skye a doua şansă. Aşa că au luat legătura cu cei de la „Rescue Dogs Rock NYC”.

Grupul de salvare a scos-o pe Skye din acel loc şi a dus-o la veterinar. Din acel moment a început transformarea ei!

La început, Skye a ajuns la o casă de plasament în Texas, în timp ce se vindeca. Câteva săptămâni mai târziu, s-a mutat într-o altă casă din New York. Aceasta s-a dovedit a fi ultima sa oprire.

Pentru că, aşa cum aţi bănuit, acolo şi-a găsit o familie iubitoare şi un cămin permanent!

„Stăpânul său are copii mici şi alţi trei câini, iar Skye se potriveşte perfect”, a spus Stacey Silverstein, cofondator al „Rescue Dogs Rock NYC”. „Este o căţeluşă uimitoare”.

Acum Skye arată ca o căţeluşă complet diferită. Blana i-a revenit şi zâmbeşte mereu.

În plus, îi plac jocurile şi bălăcelile în piscină!

„Cu asta ne ocupăm noi”, a spus Silverstein. „Am luat-o pe această căţeluşă când era în pragul morţii şi privind-o acum… Este superbă şi are o viaţă uimitoare.”

O poveste care ne umple inimile de bucurie şi o transformare incredibilă care merită toate aprecierile noastre!

Ţi-a plăcut acest articol?