LiveBiz
Cele două ţestoase din filmul Rocky au acum 44 de ani şi trăiesc împreună cu Sylvester Stallone

Cele două ţestoase din filmul Rocky au acum 44 de ani şi trăiesc împreună cu Sylvester Stallone

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Cele două ţestoase din filmul Rocky au acum 44 de ani şi trăiesc împreună cu Sylvester Stallone

Cuff şi Link au împlinit de curând patruzeci şi patru de ani de când se află în grija lui Sylvester Stallone.

La început erau doar nişte mici ţestoase care trăiau într-un acvariu pentru peşti în filmul Rocky. Acum, cele două reptile au crescut şi se pot considera “actori” cu ştate vechi, care se bucură să-şi petreacă zilele alături de unul dintre cei mai cunoscuţi artişti ai cinematografiei americane.

Cele două ţestoase din film au fost adoptate de către Sylvester Stallone imediat după ce filmările la producţia Rocky s-au încheiat.

Perechea de ţestoase i-a aparţinut personajului principal şi în film, aşa că acesta este unul dintre acele cazuri în care viaţa de pe ecran se poate transpune şi în cea reală.

Anunţ
United Artists via Maxim

Contribuţia lui Cuff și Link

În film, Rocky Balboa merge la magazinul de animale de companie „J & M Tropical Fish” pentru a cumpăra hrană şi alte produse pentru cele două ţestoase, Cuff şi Link. Acolo se înfiripă o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian (Adriana Pennino), care lucra la acel magazin.

Ţestoasele au fost motivul pentru care Rocky a mers să viziteze magazinul şi tot ele au reprezentat liantul care a condus la relaţia dintre cei doi. În cele din urmă, dragostea dintre Rocky şi Adrian a deveni ceva real şi s-a mutat dincolo de magazinul de animale de companie – totul datorită celor două animale acvatice care au ajutat la închegarea acestei relaţii de dragoste.

Marie Ruggirello via YouTube

Iubirea cuplului şi filmul au devenit un simbol.

Deşi deseori se întâmplă ca unii oameni să uite de existenţa celor două ţestoase din film, nu toţi fac asta. De fapt, Cuff şi Link ar putea fi două dintre cele mai îndrăgite personaje din film.

Marie Ruggirello via YouTube

O carieră îndelungată

În timp ce Cuff şi Link s-au bucurat de o viaţă frumoasă alături de starul Sylvester Stallone, putem spune că cele două ţestoase au avut propria lor carieră de succes.

Cele două reptile au revenit pe marile ecrane în filmul Creed 2 care a fost lansat în anul 2018.

UnusualExistance via Imgur

Stallone a postat un selfie cu ţestoasele sale pe Instagram pentru a le aduce un omagiu pentru rolurile avute şi anii petrecuţi împreună:

„În CREED 2, cu prietenii mei originali din primul film Rocky… CUFF şi LINK, acum în vârstă de 44 de ani!”

officalslystallone via Instagram

Extrem de iubite

Comunitatea de fani de pe internet a răspuns cu entuziasm la postarea actorului.

O mulţime de fani s-au bucurat nespus că perechea de ţestoase este încă în viaţă şi că Stallone le-a îngrijit în toţi aceşti ani.

„NU-MI VINE SĂ CRED! Tocmai am dat peste asta. Este fericire pură, Mulţumesc SS. Cred că am salvat o sută de ţestoase de-a lungul vieţii!” – christine engert

„Cele mai cunoscute ţestoase din lume lol” – vicky mail

UnusualExistance via Imgur

Oamenii au fost fericiţi să vadă că Stallone este un mare iubitor al animalelor de companie. Cuvintele de laudă nu au întârziat să apară.

„Nu credeam că aş putea să te iubesc mai mult decât o fac deja 😍” – destinee.alexis

„Sly – mi-am spus întotdeauna că eşti cel mai subapreciat şi totodată cel mai talentat tip de la Hollywood – Acum ştiu că ai şi un sufet frumos 💗” – avacarolina1

Iată-le pe cele două vedete cu carapace, alături de actorii principali, în rolurile originale din filmul Rocky:

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?