LiveBiz
Câinele salvat în urmă cu 1 an îşi îmbrăţişează proprietara în fiecare zi când vine acasă arătându-şi recunoştinţa

Câinele salvat în urmă cu 1 an îşi îmbrăţişează proprietara în fiecare zi când vine acasă arătându-şi recunoştinţa

LiveBiz » Animale » Câinele salvat în urmă cu 1 an îşi îmbrăţişează proprietara în fiecare zi când vine acasă arătându-şi recunoştinţa

Recunoştinţa este ceva ce oamenii uită adesea. În societatea noastră, deseori confundăm bunăvoinţa cu obligaţia şi uităm să mulţumim sau să apreciem ceea ce fac alţii pentru a ne face viaţa mai uşoară.

Kylo este un câine care a avut norocul de a fi adoptat. Aşadar, se simte foarte recunoscător şi îşi propune să îi arate mamei sale în fiecare zi acest lucru. Ori de câte ori femeia vine acasă după o zi la serviciu, Kylo aleargă spre ea şi o îmbrăţişează.

„De îndată ce mă aşez să-mi scot pantofii, vine la mine să mă îmbrăţişeze”, spune Meghan Sweers, noua proprietară a lui Kylo. „Dacă nu am timp pentru îmbrăţişarea noastră, el mă urmăreşte cu cea mai tristă şi mai patetică privire până când îi acord atenţie.”

Dar lucrurile nu au stat întotdeauna aşa. Când acest patruped avea doar 10 luni, el a fost abandonat la un adăpost şi o lungă perioadă nimeni nu a vrut să-l adopte, până când Sweers şi soţul ei au apărut în viaţa lui.

Prima noapte a câinelui în noua sa casă a fost perfectă!

„S-a căţărat în braţele mele, şi-a pus capul sub bărbie şi a început să sforăie ca o drujbă”, povesteşte Sweers. „Din acel moment, eu şi soţul meu am fost convinşi că se simte în siguranţă alături de noi!”

Distribuiţi această frumoasă poveste cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?