LiveBiz
Soţia susţine că patrupedul a fugit de acasă: 5 ani mai târziu soţul află că ea a fost cea care l-a dus la adăpost

Soţia susţine că patrupedul a fugit de acasă: 5 ani mai târziu soţul află că ea a fost cea care l-a dus la adăpost

LiveBiz » Animale » Soţia susţine că patrupedul a fugit de acasă: 5 ani mai târziu soţul află că ea a fost cea care l-a dus la adăpost

Prietenia care se creează între un câine şi stăpânul acestuia nu poate fi înţeleasă 100% decât de cei care au avut măcar o dată un animal de companie. Îţi pasă de el la fel cum ai avea grijă de un copil – desigur, ţinând cont de diferenţele necesare! De aceea, cei care îşi pierd câinele intră într-o stare de agitaţie şi disperare aproape de neînţeles. Un câine este, la urma urmei, un alt membru al familiei pe care îl iubeşti foarte mult.

Un bărbat şi-a spus recent povestea pe internet, cerând părerea utilizatorilor: soţia sa, fiind împotriva prezenţei unui câine în casă, i-a povestit cu lacrimi în ochi faptul că patrupedul tocmai a fugit. Omul a fost mâhnit şi disperat pentru o lungă perioadă de timp, dar în cele din urmă a trebuit să dea uitării acest trist episod şi să meargă mai departe. Pe de altă parte, în momentul „dispariţiei câinelui”, cuplul era pe cale să aibă un copil. Povestea, însă, a luat o întorsătură ciudată când bărbatul a descoperit, 5 ani mai târziu, că bătrânul său câine nu fugise deloc de acasă…

imagine: Pexels / poza exemplificativa

Când cuplul a decis să se căsătorească, bărbatul deţinea deja un câine – un animal pe care el însuşi l-a numit „cel mai bun prieten al său”, tocmai pentru a sublinia legătura importantă care i-a unit. Femeia, însă, nu a fost deloc mulţumită de prezenţa acelui patruped, pe care l-a considerat drept un „câine periculos” din cauza rasei sale; soţia sa era împotrivă şi, de asemenea, îngrijorată de faptul că cei doi vor deveni părinţi la scurt timp după aceea. Cu toate acestea, soţul ei îi spunea întotdeauna că patrupedul a fost bine dresat şi că nu va fi niciodată agresiv faţă de noul membru al familiei. Pe scurt, bărbatul nu a luat în considerare niciodată ideea separării de câinele său.

Totul până într-o zi când femeia l-a sunat plângând în timp ce acesta era la serviciu, spunându-i că patrupedul a fugit de acasă şi că ea nu a fost în stare să-l oprească. În acel moment, bărbatul a crezut-o. Nu şi-ar fi imaginat niciodată că adevărul va ieşi la suprafaţă cinci ani mai târziu.

imagine: Pexels / poza exemplificativa

După acel eveniment nefericit, cei doi soţi au avut trei copii, dar bărbatul a aflat în cele din urmă ce s-a întâmplat cu adevărat: soţia sa, cu ajutorul tatălui ei, luase câinele şi îl dusese personal la adăpost. Atât ea, cât şi familia ei, au decis că bietul patruped era „potenţial periculos” şi au hotărât să scape de el. Acum, după ce a descoperit trista realitate, bărbatul este furios faţă de gestul soţiei sale: ar vrea să divorţeze, dar în acelaşi timp ar vrea să rămână pentru cei 3 copii ai săi; în plus, ar vrea ca ea să accepte ideea de a avea, cel puţin, un nou câine în casă. Bărbatul este încă confuz şi atât de supărat, încât a cerut sfatul oamenilor de pe internet. Opiniile cu privire la această chestiune au fost diferite.

Voi ce aţi fi făcut în locul lui?

Ţi-a plăcut acest articol?