LiveBiz
Câinele poliţist înjunghiat îl lasă pe Simon Cowell cu ochii în lacrimi la Britain’s Got Talent

Câinele poliţist înjunghiat îl lasă pe Simon Cowell cu ochii în lacrimi la Britain’s Got Talent

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Câinele poliţist înjunghiat îl lasă pe Simon Cowell cu ochii în lacrimi la Britain’s Got Talent

Finn, Ciobănescul German, este un câine poliţist cu o poveste de viaţă incredibilă.

Finn şi camaradul său uman au împărtăşit detalii uimitoare despre acest lucru pe scena binecunoscutului concurs Britain’s Got Talent.

YouTube

În ianuarie 2018, Finn şi partenerul său, ofiţerul de poliţie Dave Wardell, au pornit în urmărirea unui suspect fugar. Brusc, suspectul s-a întors şi a încercat să-l înjunghie pe Wardell cu o lamă de 25 cm. Loial, Finn a sărit sa-l apere pe partenerul său, iar suspectul a înfipt cuţitul în pieptul lui Finn. Bietul Finn a fost, de asemenea, înjunghiat la nivelul capului.

Office of the Police and Crime Commissioner for Gloucestershire

Wardell l-a încătuşat pe suspect şi a solicitat ajutoare la faţa locului. Apoi, de urgenţă, a plecat cu Finn la o clinică veterinară. Medicii l-au operat imediat pe Finn. Cuţitul perforase unul din plămânii câinelui, trecând la numai câţiva milimetri pe lângă inimă. Finn avea şanse să supravieţuiască.

„Finn a fost conectat la tot felul de aparate care să-l ţină în viaţă şi să-l ajute să respire şi tot ce puteam vedea era că băiatul meu solid şi curajos era acum total lipsit de puteri”, a declarat PC Wardell pentru The Daily Mail. „A fost ras pe aproape tot corpul, îmbrăcat într-o jachetă albastră de protecţie care îi ţinea toate tuburile în loc şi îi proteja rănile enorme de la operaţie”.

Office of the Police and Crime Commissioner for Gloucestershire

Odată ce Finn s-a recuperat, el şi Wardell au continuat să lucreze împreună, păstrând în siguranţă străzile din Hertfordshire. Apoi, după încă câţiva ani de serviciu, Finn s-a retras şi a rămas permanent în grija lui Wardell.

Acum, datorită faptului că Finn şi Wardell au mai mult timp de relaxare, Wardell l-a învăţat pe Finn câteva trucuri incredibile. Câinele de nouă ani poate citi gândurile!

British Police and Services Canines via Facebook

În aprilie 2019, Finn şi Wardell au urcat pe scena Britain’s Got Talent pentru a prezenta tuturor talentul uimitor al lui Finn. Wardell şi-a început numărul din concurs cerându-i lui David Walliams, unul dintre membrii juriului, să scrie numele unui obiect pe o bucată de hârtie. Walliams a scris „table (masă)”. Apoi, Wardell i-a spus lui Walliams să-i arate lui Finn hârtia în timp ce el priveşte în altă parte.

YouTube

După aceea, Wardell s-a aplecat şi l-a lăsat pe Finn să-i şoptească la ureche. Wardell s-a ridicat şi a spus că Finn i-a şoptit cuvântul „table (masa)”!

Atât juriul cât şi publicul au fost uimiţi. Cu toţii le-au oferit lui Wardell şi Finn o rundă de aplauze.

YouTube

După aceea, Wardell a împărtăşit un videoclip care înfăţişa povestea vieţii lui şi a lui Finn. În film, el vorbea despre momentul în care Finn a fost înjunghiat şi despre cât de greu i-a fost să-l vadă pe cel mai bun prieten al lui suferind.

Niciunul dintre cei prezenţi în sala nu a putut să-şi stăpânească lacrimile. Până şi Simon Cowell a fost deosebit de emoţionat de acest videoclip.

YouTube

Wardell şi Finn şi-au încheiat numărul invitându-l pe Simon pe scenă. Câinele şi partenerul său au realizat un truc incredibil pe care trebuie să-l vedeţi pentru a crede că este posibil!

YouTube

Nici nu e de mirare că Wardell şi Finn au obţinut patru voturi de „DA” şi au avansat cu uşurinţă în următoarea rundă.

„Dacă aş mai avea un buton auriu disponibil, ţi l-aş da. Când aud despre acte de cruzime asupra animalelor, mai ales asupra câinilor, mă întristez. Un câine îşi va da oricând viaţa pentru tine. Finn e frumos, îl iubesc”, i-a spus Simon lui Wardell.

YouTube

Wardell a declarat pentru Mirror că s-a simţit minunat pe scena Britain’s Got Talent. Deşi iniţial a avut emoţii, Finn l-a ajutat să se relaxeze.

„Parcă aveam limba legată când l-am văzut pe Simon Cowell, dar Finn era foarte relaxat. Exact ca atunci când patrulam pe străzi, Finn m-a încurajat. Este o lume diferită, dar le-am arătat tuturor cine suntem”, a spus Wardell.

Chris Rea via Facebook

Finn este un câine foarte inteligent şi prietenos, care a făcut lucruri uimitoare de-a lungul anilor cât a lucrat în cadrul poliţiei. Dacă doriţi să vedeţi trucul lui Finn şi Wardell, vizionaţi videoclipul de mai jos:

Distribuiţi acest articol cu prietenii și familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?